Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2005-01-08 21:50:59 Witam
Nie wiem czy dobrze wybralem dzial ale pisze tu bo w koncu zwiazane z technika naszych hultajow. Dzisiaj bylem w salonie z ASO aby zrobic przeglad co 15000km i okazalo sie ze ZOSTALO ZLIKWIDOWANE a co gorsza jeszcze inne w poblizu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Smutne ![]() [ wiadomość edytowana przez: Cobra_JM dnia 2005-01-08 21:52:38 ] |
![]() Bolls_no1 HF MEMBER Hyundai Sonata 2,5 V6 Włocławek | 2005-01-08 22:05:15 Z tego co się orientuję, to dopiero początek zmian, w tym roku jeszcze wiele się zmieni , jedni znikną inni powstaną.... . To się wiąże ze zmianą polityki HMC w stosunku do naszego rynku. Mam nadzieję, że to wyjdzie na lepsze. HMP zwiększyło wymagania co do dealerów i nie każdy jest w stanie sprostać im, zostaną najbardzej agresywni i z największym zapleczem finanswym. Ma to mieć wpływ na obsługę potencjalnego klienta... . Oby tak było ![]() |
![]() noras HF MEMBER było Pony -> Fiesta ... Mysłowice | 2005-01-08 22:42:05 nie jest zle
masz do wyboru co najmniej dwa porzadne serwisy ale chyba juz nie maja autoryzacji Misiek na ul.Siennej i Wroclawski na ul. Modrzejewskiej obydwa godne polecenia ale Misiek moim zdaniem znacznie lepszy ja tam serwisuje mojego poniaka i jestem bardzo zadowolony ![]() Ale faktycznie widze ze zrobili czystki wsrod salonow i ASO nie wiem czy to wyjdzie na dobre czas pokaze ![]() a tych partaczy z Pszczyny (Witpol) i Zabrza (Bednarczyk) zostawili bardzo dziwna polityka ale coz HMP ma swoja polityke i tam pewnie tez sa uklady wlasciciel ASO z Pszcyny jezdzil swego czasu Mercem CLK i BMW 740 to troche dziwne jak na dilera Hyundaia ![]() |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2005-01-08 23:42:49 noras: "nie jest zle
masz do wyboru co najmniej dwa porzadne serwisy ale chyba juz nie maja autoryzacji Misiek na ul.Siennej i Wroclawski na ul. Modrzejewskiej" Podobno zostal tez gdzies w Mikolowie i ten raczej bedzie dla mnie najlepszy no chyba ze ma bardzo zla opinie to poszukam innego. |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-01-09 00:44:09 u mnie jak narazie przenieśli tylko salon w inne miejsce ![]() |
![]() Toms HF MEMBER Civic Coupe 1.6/ Lat ... Katowice - Kraków | 2005-01-09 11:34:36 Misiek na Siennej --> ZALETY: sewis bardzo dobry i profesjonalny,potrafia wyczaic usterki o ktorych wroclawski nawet nie wie pewnie na swoj dlugoletni staz, WADY: w przypadku auta nowego gdy cos sie zepsuje i jest na gwarancji ciezko wydusic od nich wymiane czesci podobno dlatego ze misiek nie chce zamrazac swojej kasy w czesciach i potem czekac na zwrot z Hyundaia, i zawsze jak jeszcze cos sie dzialo to jak bylo cos do wymiany gwarancyjnej to wysylali mnie do serwisu na Rozdzienskiego jak jeszcze istnial
Wroclawski: mniejszy profesjonalizm ale przynajmniej tez jako tako wymienia czesci na gwarancji |
![]() noras HF MEMBER było Pony -> Fiesta ... Mysłowice | 2005-01-09 13:42:06 Toms napisał:
Misiek na Siennej --> ZALETY: sewis bardzo dobry i profesjonalny,potrafia wyczaic usterki o ktorych wroclawski nawet nie wie pewnie na swoj dlugoletni staz, WADY: w przypadku auta nowego gdy cos sie zepsuje i jest na gwarancji ciezko wydusic od nich wymiane czesci podobno dlatego ze misiek nie chce zamrazac swojej kasy w czesciach i potem czekac na zwrot z Hyundaia, i zawsze jak jeszcze cos sie dzialo to jak bylo cos do wymiany gwarancyjnej to wysylali mnie do serwisu na Rozdzienskiego jak jeszcze istnial Wroclawski: mniejszy profesjonalizm ale przynajmniej tez jako tako wymienia czesci na gwarancji _______________________________________________________ problem w tym ze oboje (tzn Misiek i Wroclawski) stracili autoryzacje HMP przynajmniej tak wynika ze strony internetowej www.hyundai.pl wiec teraz beda serwisowac raczej tylko pogwarancyjne auta Misiek jest o tyle dobry ze daje gwarancje na to co zrobil jak siadl mi mechanizm roznicowy po jego naprawie to wymienil bez slowa - zawsze uprzejmie i bez problemu ![]() [ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-01-09 17:56:43 ] |
![]() speedmaster HF MEMBER Pony&i30 Częstochowa | 2005-01-09 18:00:12 właśnie przejrzałem stronę główną Hyundaia i wśród dealerów i ASO nie ma tego gościa z Cz-wy co mnie obsługuje ![]() ![]() |
![]() Cobra_JM HF MEMBER Hyundai Accent Chorzów | 2005-01-09 20:36:09 Chyba wybiore tego MISKA tylko pytanie czy ta Sienna jest w Katowicach czy w Mysłowicach ??? bo raz zachwala kolega z Katowic a raz z Mysłowic ? Na stronie HMP pisze ze ostal sie jeszcze w Bytomiu ale tez nie wiem jak tam z jakoscia obslugi ![]() [ wiadomość edytowana przez: Cobra_JM dnia 2005-01-09 20:52:37 ] |
![]() cyberda HF MEMBER HYUNDAI ELANTRA 2.0 ... Katowice | 2005-01-09 20:48:38 Witam!
MISIEK jest w Katowicach za salonem HONDY za Pętlą brynowską /tramwajową/. Oczywiście można w ciemno polecić ten warsztat - od początku zajmował się HYUNDAI'em i ma w tej kwestii spore doświadczenie, co do Wrocławskiego to też nie narzekałem ale w czasach gdy Misiek robił Hultaje Wrocławski zajmował się Skodą. Serwis i salon ASO jest jeszcze w Dąbrowie Górniczej, ale to oczywiście jest już za granicą /wiadomo - Zagłębie/ i wyjazd do tej Krainy latających scyzoryków jest na własną odpowiedzialność. W Mikołowie faktycznie ASO jest z tym że rozdzielone z Salonem - salon jest na wyjeździe w kierunku Gliwic, a ASO z drugiej strony mikołowa obok salonu i ASO BMW. Inne ASO jest w Pszczynie - ta sama firma która miała serwis na przeciw IKEA - Brat tam jeździ serwisować swojego Hultaja i jest bardzo zadowolony bo ceny usług są niższe od cen serwisów z naszego regionu. Piotrek |
![]() eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-01-12 20:40:05 Ja ostatnio dostalem kalendarz z ktorego wynika ze hultaja ma we wroclawiu fraczak > czyli facet co ma albo mial jeszcze niedawno Mercedesa...
Wiec z ciekowsci sie tam przejade. We wroclaiwu nie polecam J.T Ratajczyka... serwis to jakis garaz a facet za biurkiem ciezki do dogadania jest... :/ |