Światełko do nieba. spotkanie o 19

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gallus mówi zebyscie byli wszyscy o 19 pod mdkiem autami tam gdzie był koniec parady....
Zostaniemy na swiatełku

Ma byc takie swiatelko zebym ja tu z okna je widzial !
A jak Gallussos cos mowi to obecnosc jest obowiazkowa
Pozdr.

z wielka checią bym przyszedł ale noga mi nie pozwala, bo jak sobie przeforsuje to bedzie nieciekawie , chociaz moze przykustykam na 20-00 jak bedzie switełko do nieba

mnie nie zabraknie

..... a mnie nie zabrakło!!!!!!!!!!

No i bylo swiatelko do nieba normalnie zajebiste.

Mala paradka po miescie, poscig i gadanko z policja, tylko o co chodzilo z ta blokada ronda w rozwadowie??? Przeciez mysmy tylko drogi do klasztoru szukali i nie wiedzielismy gdzie skrecic

Ach to oznakowanie ulic HEHEHE

A tak poza nawiasem to fajniusno bylo.
Pozdro to all & do spotkanka znowu.

To oczywiscie ja JARZABEK

no swiatelko bylo wyjebiste.....normalnie fajerwerki byly tak wypasione ze nie wime.....

pozdro

No panowie i panie dzis pokazalismy ze potrafimy sie bawic i to tak po dziecinnemu . Najpierw byly naklejanki , pozniej zabawy ze sztucznymi ograniami a na koncu berek . Tego ostatniego dlugo nie zapomne , hmm jakby to powiedziec, nalezy mi sie wafelek za wygrana , a Kosie godzina w kozie .

P.S. Dzieki wszystkim za super spedzony czas, niech mi ktos powie ze mozna bylo go lepiej spedzic to bedzie klamal , zoomik szkoda ze cie nie bylo, ale juz w marcu... ohoho spije cie, a pozniej

Cytat:
2005-01-10 01:17:36, _Gallus_ pisze:
...zoomik szkoda ze cie nie bylo, ale juz w marcu... ohoho spije cie, a pozniej

ohohoho bedzie gesto

Pozdr.

Bylo ekstra tylko ewa była nerwowa jak z niej smialismy sie

było spoko szczególnie po spodkaniu ktos z nas został ograbiony o 100zł nie bede mówił kto bo sami dobrze wiecie pozdro

Cytat:
2005-01-10 10:23:16, MAJER pisze:
było spoko szczególnie po spodkaniu ktos z nas został ograbiony o 100zł nie bede mówił kto bo sami dobrze wiecie pozdro

No niestety, jest juz tak "niebezpiecznie" w Polsce ze co chwile ktos moze ograbic, mi sie jakos udalo tego uniknac, ale jak to panowie bandyci powiedzieli mi, to wszystkich nas wylapia i ograbia . Bo to Polska a nie elegancja Francja .

hehheheheheh....ach Ci bandyci.....musimy dac im nauczke...może wtedy dadzą nam spokuj....hymmmm...ale jak to zrobic...może nagrzac ich w czasie napadu....to jak sie zachowują.....ale co tam i tak było extra...chyba nikt nie narzeka...pozdro dla wszystkich klubowiczów i nietylko....foralllllllllllllllllll

dobry pomysł mozemy ich nagrzac tylko musimy uważac zeby nie wylondowac w załezu bo to by nie było fajne

mariusz nie mart sie slyszlem od kolegów (kibice)ze te zlodzije tez ich gnebiom i z checiom nam pomogom

Człowiek pilnuje sie jak moze ale i tak jest chwila nieuwagi i bandyci wykorzystuja moment żeby wydrzec od bogu ducha winnemu człowiekowi te marne 100zł Oj ale było ładna parada wieczorna
i oczywiscie berek!!

Słyszałem o tych 100 zł. A to ci chamy pospolite - biedak stracił ostatnie 100 zł które miałwydac na regeneracje slików ...

A co KOSE zlapali i za co dostal kare? Za to ze bieznik mial nizej niz reszta opony

Pewnie za to ze miał lekko nie dopiete pasy, albo za to ze miał okrągła koła. A KTOŻ ich WIE!!

Hehe trzeba isc do echa dnia z tym to napisza ze atakuja kosmici . A tak serio to zakamuflowani bandyci atakuja ile moga , a mowili zeby przekazac Wam, porzadnym obywatelom ze na tym sie nie skonczy. Ode mnie tez chceli wyrwac pare zlotych, ale zrobilem oczka jak kotek w shreku i jak sie tak zapatrzyli to zaatakowalem uciekajac . Pozdr