MotoNews.pl

Poszerzanie felg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no wlasnie gdzie w warszawie dokonuja takiego przeszczepu i ile to mniej wiecej kosztuje

ponoc gdzies na wale międzyszynskim ale dokladnie to nie wiem

ja bede mial dwie na handel - tylko musze je "odnowic"

no mysalem zeby poszezyc 13" fiatoskie albo polonezozkie do 7"-7.5"

Witam poszukaj sobie w wyszukiware było już troche tematów o poszerzeniu felg!!!były koszty takiej roboty itd....

ja mam 12calowe poszerzane i wygladaja wypass ale jeszcze nie na aucie

Temat był poruszany chyba max tydzień temu nawet i w nim były chyba adresy nawet zakładów w Wawie

poszukałem i nic konkretnego nie znalazłem i raczej nie było takiego tematu tydzien temu a juz napewno nie było zadnych adresow z warszawy

Przepraszam pomyliłem się Temat był nie tydzień temu tylko 8 dni temu
Poszerzane felgi do 125

dobra sory musiałem przeoczyc ale adreso i tal nie było zato były orietacyjne ceny

Cytat:
2005-01-09 18:28:41, jozekrj pisze:
no wlasnie gdzie w warszawie dokonuja takiego przeszczepu i ile to mniej wiecej kosztuje

Przemek garage.
Trakt Lubelski - Wawer
Wiecej info typu nr tel. na priv jesli jestes zainteresowany

Cytat:
2005-01-10 19:09:10, Kuner pisze:
Przemek garage. Trakt Lubelski - Wawer Wiecej info typu nr tel. na priv jesli jestes zainteresowany

no mowile ze gdzie kolo za przeproszeniem wału

Witam.
Może ktoś wie gdzie poszerzaja felgi w poznaniu lub okolicach?

wiem że gość robi w siemianowicach śl. ale bierze 70zł/za 13'' felge. ma ktoś może namiary na kogoś choć troche tańszego w "moim" rejonie?

w luboniu poszerzaja felgi, ceny dosyc nieznosne, wiecej informacji udzieli koles na os. orla bialego w wulkanizacji kolo stacji bp.

Cytat:
2006-09-08 19:29:17, stachu_poznan pisze:
w luboniu poszerzaja felgi, ceny dosyc nieznosne, wiecej informacji udzieli koles na os. orla bialego w wulkanizacji kolo stacji bp.

No to juz coś a z tymi cenami to aż tak źle?

Cytat:
2006-09-08 19:29:17, stachu_poznan pisze:

gdzie w luboniu?

niepamietam gdzie, w wulkanizacji na os, orla bialego powiedza wam wiecej...