Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() bieszczadnik lada 2106 Sosnowiec | 2005-01-09 20:48:29 Witam! poniewaz zwiedzilem juz sporo sklepów o szrotów i nie znalazlem prawego chromowanego lusterka do lady 2106 tylko wszystkie czarne ![]() ![]() ![]() |
![]() Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2005-01-09 21:38:22 W sklepach z lakierami sprzedawany jest chrom w sprayu, daje to fajny efekt, kosztuje niedużo, można to z powodzeniem stosować do metali jak i do plastiku, ja mam tym pokryte: dodatkowego grilla z przodu i plastikowe kratki na halogenach |
![]() adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-01-10 09:42:58 ten spraj o ktorym pisze Huey jest ok, ale musisz wpierw nauczyc sie nim malowac.
ja cwiczylem na duperelkach, cala puszka poszla. Ale potem jak prysnalem widelce od bicykla.... a popytaj/poszukaj w panorami firm np. GALWANIZERNI - moze jak nie chromem, to niklem. jesli urzadza Cie jazda do UĆ - to znam takie miejsce. Za niklowanie pokrywy zaworow licza bodaj stowke. |
![]() bieszczadnik lada 2106 Sosnowiec | 2005-01-14 16:57:44
malowalem dzis tym specyfikiem no jest niezly ale jednak do chromu mu daleko ![]() Prosze o ewentualne adresy , kontakty z firmami które galwanizuja na terenie zaglebia ![]() |
![]() bieszczadnik lada 2106 Sosnowiec | 2005-01-15 13:52:32
no na targu w Ustrzykach zalatwialem sprzegielko kiedys duzo taniej ale nie wiedzalem czy jakiejs tandety nie dostane i zrezygnowalem a tak poza tym mozna tam na tagu kupic wiele róznych ciekawych rzeczy ![]() ![]() |