(127) Pare fotek juz nieaktułalnych :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1
2
3

no ładnie ładnie - kolejne dlugie lata przed tym samochodzikiem.....

Widzę, że również próbujesz remontu w warunkach garażowych. Ja niestety nie sprostałem wyzwaniu (poczęści z powodu braku umięjętności, poczęści z braku czasu) w rezultacie autko wylądowało u znajomego w warsztacie.
Życzę powodzenia w dalszym remontowaniu

profesjonalna robota heheh efekt juz niebawem

to dobrze ze profesjonalna - co mi jakis druciarz nie bedzie przy moim grzebac;p

qrde no ile bym dal za to by miec taki garaz!!
Autko calkiem niezle sie zapowiada!!

a jaki kolor bedzie mozna wiedziec ????

POZDRAWIAM

Heh nieźle sie zabrałes do roboty, zycze powodzenia w pracach !! ja bym chciał miec taki garaż dla mojego fiata, przynajmniej moglbym sobie wszystko ładnie zrobic

No to mam nadzieję, że wrzucisz jakieś fotki prezentujące efekt końcowy. Ja chciałem zrobić foty ale siadły baterie w aparacie

garaz niemuj ale zajebisty a kolor juz jest niestety niebylo mozliwosci wybory z racji braku kasy ale mi sie podoba jest zajeb...

pieknie pieknie....co my tutaj mamy?????Kto pana tak urzadzil???????
Milo widziec,ze siodema dzieki ktorej pokochalem to auto jest tak pieknie restaurowana

jedyny minus jaki widze na foto,chyba ze slepy jestem to to,ze zaszpachlowales miejsce laczenia blotnika z pasem tylnym....To zly pomysl,bo szpachla na 99%popeka....reszta miodna

-----------------
http://plepleple.pl

el_comendanto masz w 30% racje ale te łaczenia sa dobrze obspawane szpachla jest tam delikatnie zaciagnieta nic wiecej a to nadodatku szpachla z włóknem która jest bardziej elastyczna

A ja mam takie czysto teoretyczne pytanko - czy do 127 można założyć motyle ?

Czysto teoretycznie można.

oj, Jesion, Jesion

czysto teoretyczne bo nie mam kasy ani na 127 ani na motyle

a tak pozatym to jusz jest pomalowana i wiekszosci poskladana

Cytat:
2005-01-10 00:06:49, _dOMAN pisze:
qrde no ile bym dal za to by miec taki garaz!! Autko calkiem niezle sie zapowiada!! a jaki kolor bedzie mozna wiedziec ???? POZDRAWIAM

heh ja mam garaż w którym się mieści tylko passat mojego ojca i nawet ciężko z niego wysiąść po wjechaniu...nie da się nic w nim zrobićD też bym chciał taki garaż mieć

No teraz czekamy na sesje zdjęciową odnowionej 127 oby teraz tylko się odwdzięczyła za włożony trud i kase

Drag_on tez mam taka nadzieje ale jeszcze pare wydatków mnie czeka do doskonałosci tzn felgi,zdezak przód itd ale zdjecia bedom niebawem takie jaka bedzie po poskladaniu do konca
A tak ogólnie kupujcie 127 i remontujcie nieumie do dzis uwiezyc ze tak wyglada teraz a tym bardziej jak poskladalem lampy zdezaki itd