| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-01-10 15:06:38
wlasnie to robi centralny zamek bez zadnego programowania, a jak Ci nie zamyka po przekreceniu kluczyka tzn ze cos jest raczej zepsute a nie zle zaprogramowane. |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-01-10 15:57:23 no teraz wiadomo ze chodzi o przekrecenie kluczyka w stacyjce wydaje mi sie ze nie ma takiej mozliwosci ale zawsze po przekreceniu kluczyka mozesz wcisnac rygiel od zamykania drzwi kierowcy a wtedy zamkna sie wszystkie ;] |
piotrfire BMW Member BMW 525 TDS i MAzda ... prawie Wrocław | 2005-01-10 21:36:44 Istnieje taka możliwość pod warunkiem że masz autoalarm większość dostępnych na rynku autoalarmów ma taką opcję |
cjanek BMW Member BMW E-36 316i, Toyot ... w wolne dni mazury | 2005-01-11 09:23:47 W życiu zwkrz bym nie wpadł, że chodzi Ci wlaśnie o zamykanie centrala od wewnątrz przy przekręcaniu stacyjki.
Tak, teraz alarm nawet w standardzie ma chyba seryjnie taką opcję. Fajna sprawa napewno, choć nie mam takiego bajera. Wiem, że w Ranaultach - bynajmniej w lagunach - jest odpowiedni przycisk do ryglowania zamków. Że też helmuty na to nie wpadły wcześniej. Pozdro. |
zwkrz BMW Friend E34 525 IA touring K-ce | 2005-01-11 10:48:33 ... dlatego się pytałem bo w moim poprzednim golfie3 miałem autoalarm PREDATOR no i się centralny zamykał po przekręceniu kluczyka w stacyjce (ale musiałem to uaktywnić w autoalarmie) a tego w mnie niema - szkoda, tak to zawsze wciskam od mojej strony "cycka" aby się zamknąć |
zwkrz BMW Friend E34 525 IA touring K-ce | 2005-01-11 10:51:32
"cycka" - czytaj rygla, oczywiście |
cjanek BMW Member BMW E-36 316i, Toyot ... w wolne dni mazury | 2005-01-11 11:35:43 Może troszkie odbiegniemy od tematu posta. ale zwkrz mam pytanko.
Jak ten alarm o którym wspomniałeś sprawował Ci się?? Miałeś go zamontowany już wcześniej, czy zakładałeś sam i jaki mniejwięcej koszt. Znajomy elektryk właśnie polecał mi alarm PREDATORA Pozdro. |
zwkrz BMW Friend E34 525 IA touring K-ce | 2005-01-11 12:02:46
czesc cjanek ... w bylym golfie3 b.dobrze, mialem ta funkcje o ktorej pisze ponizej czyli zamykanie po przekreceniu kluczyka+czujki+antywstrzasowy+blokada zaplonu+pamiec alarmu+cos tam jeszcze+obsluga centralnego zamka+obsluga szyb elektr - tylko spec zalozyl mi badziewiaste silowniki elektr. ktore sie psuly i pekala obudowa acha i mozna go bylo troche programowac, pamietam ze ciche i glosne wlacznie (musialem ustawic ciche wlacznie alarmu bo jak bylem u szkopow to smialy , zreszta mialy racje bo to obciach jak cos takiego pika |