| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-01-10 15:07:12 w czwartek bede własnie w tym miasteczku około godziny 11 tam sie pojawie fajnie bybyło jakby mi ktos wytłumaczył lub pokazał(milej widziane) gdzie tam jest osrodek egzaminacyjny ruchu drogowego czyli gdzie sie tam egzaminy na prawko zdaje koleszka ma tam egzamin pozdro. |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-01-11 13:11:45 zainteresowanie i oferty pomocy esh jak widac noooormalnie makabra.................
dziekuje nie pchac sie nie przepychac kazdego wysłuchm z kazdym porozmawian juz spooookojnie juz tak po koleji wszyscy zdaza..... |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-01-11 17:20:42 raski ja nawet nie wiem jak tam najszybciej dojechac |
bartos SYMPATYCZNY GOŚĆ samochodzik Stalowa Wola | 2005-01-11 18:57:42 Rozumiem, że jedziesz z Lublina?
Proponuję Kraśnik , później kierunek Opatów i w Olbięcinie (9 km za Kraśnikiem) odbić na Stalową (mogą być kierunki na Nisko). Lepsza droga jest gdy w Krasniku pojedziesz na Rzeszów (przez Janów Lubelski), w Nisku na rondzie odbijesz w prawo na Stalową i Tarnobrzeg, w Stalowej kierunki na Tarnobrzeg ( lub cały czas prosto, na rondzie w lewo przez wiadukt Tutaj masz mapkę dojazdu do nich w samym Tarnobrzegu : W O R D od Stalowej wjedziesz ulicą Sienkiewicza z prawej strony na dole (nie trzeba jechać koło PKP jak zaznaczono na mapce) |
SylwekTbg2 SYMPATYCZNY GOŚĆ Sympatyk Łady 2107 Tarnobrzeg | 2005-01-11 19:09:03 Już śpieszę z wyjaśnieniami.
Radzę ci pojechać przez Kraśnik,Annopol i za mostem na Wiśle skręcić w lewo na Zawichost i Sandomierz. Z Sandomierza masz już prosto do Tarnobrzega. Ta droga jest optymalna ,ponieważ ośrodek egzaminacyjny leży w Tarnobrzegu od strony Sandomierza, przy głównej trasie, którą będziesz jechał. W Tarnobrzegu z daleka zobaczysz komin kotłowni po lewej stronie,później po prawej będzie sklep Biedronka a naprzeciwko niego skręt w lewo do ośrodka egzaminacyjnego. Nie możesz nie trafić bo ośrodek jest widoczny z głównej drogi i sąsiaduje z bazą PKS. Koleżce życzę powodzenia na egzaminie. Pozdrowienia.Sylwek z Tarnobrzegu. |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-01-11 23:03:17 dzieki
raz jeszcze thx i pozdro. |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-01-12 10:11:22 thx raski |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-01-13 15:09:51 byłem wrociłem droga zajefajna a powrotna droga no coz do krasnika nuda ale od krasnika sie zakochałem czerwone palio weekend rejerka kr XXXX kobitka za kierownica respekt dla niej |