ARTYKUŁ Z ECHA DNIA

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Prosiłbym o skan strony głównej z ECHA DNIA.
Jest Nomos w trabancie i kilka aut i podpis - .....parada w Tarnobrzegu... Trabant miał blachy tarnobrzeskie wiec tak im sie napisalo.

Update: Tam była taka mini parada !!! Szkoda ze nie pokazali naszej ehhhh

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-01-10 20:50:19 ]

Hehe ale jazda. Trampek zalapal sie na zdjecie ktory przyjechal nagle, nie potrzebnie i na dodatek zrobil mala stluczke i nawet znami nie jezdzil w paradzie
A moze w tarnobrzegu byla jakas parada?

Adamo na pierwszy rzut oka to nasza parada nie wiem. spytam nomosa!!!!

Jakos mnie to nie dziwi, szkoda ze orkiestra sobie ich obrala za patrona medialnego, proponuje nastepnym razem ich olac i nie wpuscic na plac. Proste, bo znowu jakies bajki sobie wymysla.
Czekam na skan. POzdr

Az mi sie nasuwaja slowa: "i znow to samo..."

No ale coz, jak ktos jest dobry z polskiego niekoniecznie musi wiedziec gdzie mieszka

Jednym slowem zmowa.
Moze ktos z ECHA kiedys staral sie do klubu i odpadl...
I sie teraz odwdziecza.

W tarnobrzegu była parada widziałem przez okno, jechało wiele autek a prowadził wszystko policjowóz. Tak mi sie wydawało że to nomos filmuje ale pewien nie byłem a co jechał poza trampkami chyba 7 to policjowóz, wojskowóz, strażakowóz, gimbus, karetkowóz, a i ciągnik taki wielki i więcej nie pamietam

Musze zmienic temat była parada w tarnobrzegu. Dostałem cały artykuł.
A takiego jednego co mi w szkole wkrecił ze sie pomylili zabije

Co nei zmienia faktu ze pokazali parade 15 aut a nie 50

znalazłem na stronie echa dnia ..::na temat klubu::.. "Klub Tuning Stalowa Wola, który zasłynął z organizacji ogólnokrajowego zlotu podrasowanych "bryk" zrobił konkurs na najszybszy przejazd torem. Pod młotek na licytację poszła przejażdżka ze zwycięzcami poszczególnych konkursów, dzięki czemu na konto orkiestry trafiło blisko trzysta złotych.
"

Cytat:
2005-01-10 20:54:54, bi-pi pisze:
znalazłem na stronie echa dnia ..::na temat klubu::.. "Klub Tuning Stalowa Wola, który zasłynął z organizacji ogólnokrajowego zlotu podrasowanych "bryk" zrobił konkurs na najszybszy przejazd torem. Pod młotek na licytację poszła przejażdżka ze zwycięzcami poszczególnych konkursów, dzięki czemu na konto orkiestry trafiło blisko trzysta złotych. "

ta wzmianka jest fajna ale trafilo jakeis 300 plus to co do puszek

Hehe "bryk" ale sa mlodzierzowi . Ciekawa ta parada w tarnobrzegu, no chyba ze ciagnik jakis wypasiony to przepraszam . A tak serio to fajnie ze mamy w stalowej tor i wogole w ciul zebralismy kasy , tylko ze nie uwzglednili ze gdyby nie my to ludzie z puchami za duzo by nie uzbierali pod centrum, ale widocznie tego nie chcieli juz napisac.

P.S. Draco ty to chyba masz racje, co sie nie robi z zemsty hehe

Cytat:
2005-01-10 20:49:40, CZUCZU pisze:
A takiego jednego co mi w szkole wkrecił ze sie pomylili zabije

Wiesz że się dzieci nie bije?! i jesteś pewien że on bedzie w szkole? jak sie dowie że chcesz go zbić

Koza o której próba. Podepcze ci nogi za kare jutro

Cytat:
2005-01-10 18:14:02, Pingu pisze:
Hehe ale jazda. Trampek zalapal sie na zdjecie ktory przyjechal nagle, nie potrzebnie i na dodatek zrobil mala stluczke i nawet znami nie jezdzil w paradzie A moze w tarnobrzegu byla jakas parada?

Widze ze Prezes jestes wielkim dupasem !!!!!!!!! CO MOGE POWIEDZEC TU NA FORUM, dlaczego napisales niepotrzebie przyjechal !!! To chyba byl ostatni raz jaki bylem na czyms w

stalowej A ZDJECIE JEST Z PARADY Z TARNOBRZEGA !!!!
WIDOCZNIE BYLA LEPSZA !!!!! Niepotrzebnie moze sie urodziles
strasznie mnie to zdenerwowało !!!!! Ze tak napisales.

A co do ciagnika do ciagnik był firmy Lamborgini !!! To do Gallusa Widze ze wam dupe zal sciska a najbardziej prezesowi ze nie byl w gazecie ) posciska i posciska i pusci. No Krtt zaczyna działac )

[ wiadomość edytowana przez: nomos dnia 2005-01-10 22:31:14 ]

[ wiadomość edytowana przez: nomos dnia 2005-01-10 22:40:32 ]

Cytat:
2005-01-10 22:26:52, nomos pisze:
Widze ze Prezes jestes wielkim dupasem !!!!!!!!! CO MOGE POWIEDZEC TU NA FORUM, dlaczego napisales niepotrzebie przyjechal !!! To chyba byl ostatni raz jaki bylem na czyms w stalowej A ZDJECIE JEST Z PARADY Z TARNOBRZEGA !!!! WIDOCZNIE BYLA LEPSZA !!!!! Niepotrzebnie moze sie urodziles strasznie mnie to zdenerwowało !!!!! Ze tak napisales. A co do ciagnika do ciagnik był firmy Lamborgini !!! To do Gallusa Widze ze wam dupe zal sciska a najbardziej prezesowi ze nie byl w gazecie ) posciska i posciska i pusci. No Krtt zaczyna działac )

Nic nie sciska bo mi nie zalezy na gazetach.
A przepraszam jesli to cie urazilo.
Smialem z echa nie z was
Pozatym skoro byla parada w tarnobrzegu to czemu nic nie mowiles, nie zaprosiles itp.
A dziwisz sie czemu napisalem, ze niepotrzebnie przyjechal. Mowilem, tlumaczylem aby uwazac, ze to wazne itp a tu nagle przyjezdzacie i powodujecie stluczke. Wiec dziwisz sie. A jesli mu hamulce nie zadzialaly to co by bylo gdyby jechal szybciej

Nomos co to Krtt.

Acha no i Peace, robilismy to wszyscy w sczytnym celu

Spoko tylko mowie przeciez to nie byla wina kierowcy !!! A kazdy jechal powoli i dobrze ze tosie stalo tu na paradzie a nie np na jakism zakrecie, no a przeciez sie nikomu nic nie stalo calibra bardziej uciierpiala, No zdenerwowalo mnie po co przyjechal, no a KRTT to KAMIKADZE RACE TEAM TARNOBRZEG, nasza mała grupka ktora sie szybko rozrasta, no a dlaczego nie zapraszalem wszystko pisze na necie trzeba czytac na forum naszym a wiedzialem ze wy macie mega parade No nie ma problemu Peace tylko wiesz to drazni czlowieka !!

Cytat:
2005-01-10 23:12:00, nomos pisze:
Spoko tylko mowie przeciez to nie byla wina kierowcy !!! A kazdy jechal powoli i dobrze ze tosie stalo tu na paradzie a nie np na jakism zakrecie, no a przeciez sie nikomu nic nie stalo calibra bardziej uciierpiala, No zdenerwowalo mnie po co przyjechal, no a KRTT to KAMIKADZE RACE TEAM TARNOBRZEG, nasza mała grupka ktora sie szybko rozrasta, no a dlaczego nie zapraszalem wszystko pisze na necie trzeba czytac na forum naszym a wiedzialem ze wy macie mega parade No nie ma problemu Peace tylko wiesz to drazni czlowieka !!

Wiem, rozumiem, daj namiar na wasze forum.
Wiesz wszystko wyniklo z tego, ze wiemy, ze echo zabardzo dobrze nie pisze i ze myslelismy ze nie bylo u was zadnej parady.
No a calibra dostala reprymende

P.S ja o KRTT pierwsze co slysze

No www.krtt.prv.pl [pisalem juz gdzies tu na forum o tym ale no mogles nie słyszec ale nawet mozna ze zdjecia wyczytac ze to nie stalowa po pierwsze trampek nie bral udzialu w parazdie a po drogie nie siedzialem tak na oknie w stalowej ale pomylki widze zdazaja sie

Cytat:
2005-01-10 23:16:13, Pingu pisze:
No a calibra dostala reprymende

Yyyyy jaką reprymende ?

Otoz panie Nomosie, zal dupe sciska zazwyczaj tym co nie moga juz zwieraczami regulowac, a ja z nimi nie mam problemu.

Po drugie jak to nie wina kierowcy??? A czyja?? Moze akurat przeplywala tam jakas zyla wodna i mial pomrocznosc jasna?? Nawet jesli samochod zawinal to i tak to wina kierowcy ze do tego doprowadzil...

Po trzecie echo dnia dla mnie to cos na styl Faktu tu w warszawie czyli szukaja rozglosu, nie maja pojecia o czym pisza a na koncu zgadniaja wszystko na krasnoludki, wiec moze wam, ale tak jak widze opinie klubu na ich temat to nikomu nie zalezy na ich zdaniu i "pieknie" zrobionych fotkach.

Po czwarte troszke mniej nerwow proponuje i jak wiesz teksty ze wiecej sie nie pojawisz w Stalowej Woli jak najbardziej mi pasuja i wcale nie bede chodzil zaplakany .

Z kolei teksty ze zalujesz ze ktos sie urodzil czy obrazanie kogos a po chwili ze juz wszystko ok swiadcza same za siebie. Jak widzisz nie obrazam Cie zebys znow nie mial pretensji tylko pisze raczej na temat i stwierdzam fakty .

P.S. Wiem ze zaraz poleca jakies privy do mnie ze jestem taki i taki, ze nie bede sie smial jak mnie znajdziesz na miescie itp. Nawet nie wiesz ile ostatnio tym mi smiechu zapewniles. .

Tak czy siak pozdrawiam .