Jestem w klubie:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Dołączyłem własnie do grona klubowiczów. Pozdrawiam wszystkich fanów 125.Gregor125

Cytat:
2005-01-10 21:17:21, gregor125 pisze:
(...) Dołączyłem własnie do grona klubowiczów (...)

heh... no nie zupelnie... ale jako "forumowicz" witam serdecznie

heh...no troche sie mijasz z prawda...na razie to sie zarejestroqwales na forum.do klubowicza to jeszcze daleka droga przez zloty,spodkania i forumowe sprawy.ale witamy

Oki jak juz zalozyles temat to prosimy o opis tego samochodu ktorym pisales w zgloszeniu Fotki mile widziane

oki. Rozumiem, ale zawsze to miło.Jak tylko zrobię fotki swojego Fiatona 125 to wrzucę i pokarzę co i jak. Mam ambitne plany na zrobienie orginału modelu "Akropols" rok 1976-78. Powinno się udać. Miałem parę szybkich 125 i 126, a także Polonezów.Jeździłem nimi w rajdach do RSMP i Rally-Cross, nawet z sukcesami.Pozdrawiam

uffff.... no to cale szczescie, ze kolega nie plastix i do tego jeszcze rally.... tylko kwestia czasu jak bedzie furjous
ogolnie pozdrawiam i zycze powodzenia w planach

Cytat:
2005-01-10 22:31:09, gregor125 pisze:
oki. Rozumiem, ale zawsze to miło.Jak tylko zrobię fotki swojego Fiatona 125 to wrzucę i pokarzę co i jak. Mam ambitne plany na zrobienie orginału modelu "Akropols" rok 1976-78. Powinno się udać. Miałem parę szybkich 125 i 126, a także Polonezów.Jeździłem nimi w rajdach do RSMP i Rally-Cross, nawet z sukcesami.Pozdrawiam

może coś bliżej o tobie jak sie nazywasz kiedy nimi jeździłeś może gdzieś w sieci jakies zdjęcia sa ewentualnie wyniki

Fiata 125p kupiłem(a właściwie dostałem) w 88 roku, było to auto po przejściach 4 sezony w RSMP. Zmieniłem nadwozie,gdyż stare było mocno zużyte. Była to dawna grupa"N", ale bardzo prędka.Odbudowa trwała 3 lata, ale się opłaciło. Pojeździłem w KJS-ach i w okręgówkach, a potem sprzedałem i auto miało trzech właścicieli, ale grunt że jeździło dalej.Potem były Polonezy, Fiaty 126p(5sztuk), głównie "A"-grupy, bardzo mocne(w rally-Cross grupa "H") , i tak po wielu latach dojrzałem do dawnych pomysłów i będę starał się zbudować Fiata. Dużo gratów, już mam i zdobywam resztę, ale jest ciężko.

nie wiem czy nie zauważyłes mojego poprzedniego posta czy nie chcesz nam o sobie nic poza tym ile miałes aut powiedzieć

witam w gronie forumowiczów

Witam nowego kolege na forum
pozdrawiam

Witam kolejnego fiatomaniaka Mam nadzieje że zobaczymy Twoje cudo

Grzegorz mi na chrzcie dano, licencję IIR zrobiłem dawno,dawno temu, mam również IR. Mieszkam w Warszawie,ciężko pracuję itp. Dużo jeżdżę, po polsce służbowo i prywatnie. W wynikach będzie ciężko mnie znalęźć tych oczywiście z dawnych lat, ale postaram się poszukać. Łatwiej znaleźć moje wyniki w latach 2000-2002. Podoba mi się to ,że jest duże zainteresowanie na forum, tym co się pisze i że szybko odpowiadacie na pytankajak są jakieś jeszcze to chętnie odpowiem:GREGOR125

ooo, widzę że Kolega Drag-On, posiada Fiata rocznik do 74 ładny Fiacisz, czy cuś już zdłubałeś? czy seria?

Czesc

Ps: Nie wiem co jest grane ale moja wiadomosc pojawila sie dwa razy. A klikalem tylko raz. WIec prosba do modow. usuncie jedna z tych wiadomosci.

[ wiadomość edytowana przez: HuHu dnia 2005-01-10 23:52:41 ]

joŁ

dodam jeszcze dla Kolegów z miasta Krakowa, iż dawno temu ścigałem się w okręgówkach z synem Janusza Szerli, oj fajne to były czasy.Fiatami 126p oczywiście

witam!!

Witam serdecznie . Jak mniemam, masz już niejedno za sobą. Planujesz teraz jakieś starty, czy budujesz fiaciora dla własnej satysfakcji??