Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() OLO ![]() 105L/125/125k/126S/1 ... Wawa | 2005-01-14 20:17:55 sądze zę sytuacja Cie przerasta. Jak czytam to dochodze do wniosku że stozek chcesz mieć aby fajnie buczało i żeby sie pod mac-donaldem pochwalić że go posiadasz. Zastanów sie czy warto. Za dobrze Ci jeździ? Za mało pali? Pamiętaj że TUNINk nie oznacza strzelania w dolot! ----------------- "Nigdy mnie nie zawiódł, nie zdradził ani raz. To wspaniała jest maszyna, choć ma już ze 40 lat. Fiacior mój to jest to, kocham go..." |
tix0 Fiat seicento Białystok | 2005-01-15 01:15:40
hehe dzieki za porade..to juz moje trzecie autko jakie mam i tuninguje a w sprawach seicento to jestem jeszcze amator...miałem wczeniej o wiele lepsze wozy ale na takich kurdupelkach to sie nie znam...wiec nie musiałes o jakis pierdolach pisac...bo auto juz mam zrobione na bardzo szybie(komputery i inne sprawy) tylko brakuje głosu spod machy bo tłumik najlepszy ultera juz mam...wiec nie udalo ci sie mnie zawstudzic,,hehehhe...jak nie wiesz o co chodzi to sie nie odzywaj....ale sie usmialem... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
tix0 Fiat seicento Białystok | 2005-01-15 01:29:36
widze teraz dokąd na obiady jezdzisz..hehe...juz mam zamontowane to co trzeba.. ![]() |
![]() KiLeR LPG User CC VK/E-36 318p Kozie Boby Zdrój ;) | 2005-01-15 15:36:26 No to cieszymy sie razem z Toba. Teraz jedz pod makdonalda, zaciagnij reczny, spal gume.... to takie fajne ![]() Mam nadzieje, ze do zobaczenia kiedys na probie typu KJS ![]() |