Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kurzy79 bochnia | 2005-01-11 16:19:20 dzieki chyba tez ją wzuce do koła zapasowego.............łatwo dostepne miejsce |
![]() Tomasz1023 HF MEMBER Getz1.3/i 30 1.4/ Będzin/Clonmel | 2005-01-11 20:20:43 Witam!
Jak tata odbierał Getza to tez miał to tylko włozone do bagaznika!Moim zdaniem szanujace się ASO powinno przynajmniej dawać uchwyt do gasnicy, a najlepiej taka siateczke za którą sie trójkąt, gaśnica i apteczka zmieści! |
![]() eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-01-11 20:56:48 to akurta nie tylko getz w accencie tak samo tylko ze ja mam na gasnicy taki niby uchwycik wygiety i jak sie ja polozy to przy normalniej jezdzie nie lata ani troche...
a tak juz troche offtopicowo w getzach tez pelne czy dojazdowka ? |
![]() JanuszW HF MEMBER HYUNDAI GETZ Koszalin | 2005-01-18 13:10:11 Ja przy odbiorze swojego GETZ-a gaśnice miałem zamontowaną (uchwyt przykręcony do podłogi) pod przednim siedzeniem (kierowcy). Auto kupione w ASO Słupsk.
|
![]() Kolargol HF MEMBER Hyundai Pony 1,3 GLS wiadoma rzecz Stolyca | 2005-01-18 14:10:54 A ja na takie walajace sie po bagazniku ale czesto uzywane duperele polecam koszyk plastikowy skladany do kupienia w kazdym supermarkecie. Mam tam reczniki papierowe, apteczke, wode do picia etc. Gasnice mam pod fotelem, a inne rzeczy jak klemy i linka holownicza (na szczescie ani razu nie uzyte), trojkat, narzedzia, jakies plyny, zapasowe wycieraczki i wiele jeszcze innych mam w kole zapasowym. Az dziw ile w hultaju pony mozna zmiescic w kole zapasowym, toz to jak drugi bagaznik na zapasowe rzeczy. |
![]() eqs HF MEMBER Accent Żarów | 2005-01-18 19:00:48
Accent 2000 > koniec roku... ASO J.T. Ratajczyk Wroclaw |
![]() MacTB HF MEMBER S60 i CBR600 Warszawa | 2005-01-18 20:11:14
i małe uzupełnienie ode mnie: 1.6 - pełne A co do gaśnicy to do mojej też jest przyczepiony uchwyt, który można gdzieś przykręcić. I szczerze powiem, że podoba mi się to że nie była przymocowana pod siedzeniem - to miejsce wybitnie mi nie odpowiada, tak miałem w Palio i się nie sprawdzało. Gaśnica moim zdaniem szpeciła wnętrze, a do tego zbierała się pod nią wilgoć i ogólnie więcej było z tym kłopotów niż korzyści. Pozdr! |