Klip 9 SRS !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Klip z 9 Studenckiego Rajdu Samochodowego juz powstal zapraszam wszystkich do ogladania, jest w nim duzo ujec z naszymi Ladami
Niestety nie jestem w stanie polaczyc sie z ftp wiec klip trzeba sciagnac ze stronki sekcji jak tylko sie tam pojawi, jutro juz powinien byc teraz patrzylem i jeszcze go nie widze.
SEKCJA RAJDOWA
Zapraszam do dzialu download na obejzenie klipow z poprzednich SRSow na rozgrzewke (jak zwykle swietny montaz Piotra W).
Polecam wszystkie fanom rajdowym te materialy.
Pozdrawiam
P.S. Jak tylko uda mi sie odpalic ftp to zgram

Thx Bania - sciągam niezwłocznie jak tylko będa - i polecam innym twórczośc tych panów
Koszulki OK?
Paweł

filmik rewelacja!! Super montaz i zdjecia!! EXTRA!!! Jakos tylko tam malo Lad bylo

Witam ponownie
Filmik juz jest dostepny na klubowym ftp bo cos na stronce sekcji jeszcze sie nie pojawia.
Umiescilem go w katalogu FILMY/SRS/9 SRS klip (divx).avi
P.S. Toco widziales Bobo to zapewne klip z poprzedniego 8 SRSu a tam faktycznie malo lad bylo o ile wcale ale na tym zamieszczonym na ftp z 9 SRSu przewijaja sie ciagle 2 lady moja i radka-vfts.
Pozdrawiam i milego ogladania.
Mozecie zobaczyc jak sie most dobrze sprawowal i autko boki ladnie stawialo DD

[ wiadomość edytowana przez: Bania dnia 2005-01-12 17:08:00 ]

O na stronce Sekcji Rajdowej w dziale download tez juz sie pojawil, tam jest dosc przyzwoity transfer z serwera polibudy wiec jak kto woli.
Pozdrawiam
SEKCJA RAJDOWA --> 9SRS

Faktycznie.. to byla 8 a nie 9.. i tak sciagnelem wszystkie i obejrzalem :]

Calkiem Fajnie.
Mnie sie podobalo bardzo!

Szczegolnie ta 7dema - czyje to auto?

Wreszcie filmik w stylu wegierskiego - zaraz ide przekablowac dalej ten filmik.

ja właśnie zasysam....

troszkę tego jest -pliczek troszkę waży.

ja mam to juz sciagniete 43 min i jak puszczam to mi sie zatrzymuje klatka na 11 sekundzie i dalej nie idzie o co chodzi, a muzyka dalej leci tylko obraz stoi.

nie wiem zobacz czy sie rozmiary zgadzaja moze ci zle zassalo...
byc moze czeka Cie replay ze sciagania a byc moze to poprostu brak kodeka(to najprawdopodobniejsze) sciagnij najnowszego DivX

Rozmiar niby taki : 47,1 MB (bajtów: 49 424 384)
a jaki to ma byc divix i skad go wziac? z poczatku sie odtawrza obraz zatrzymuje sie po 11 sek. a dzwiek dalej leci.

chyba to nie kodek bo w ogóle by sienie odpalił. raczej zgubił po drodze gdzieś paczki - podczas sciągania.

Pablox - używałeś do sciągania z fTpa commandera??

nie bezposrednio z serwera jechalem bez zadnego programu bo dobrze szło, lepiej niz przez ftp-a bo kolo 16kb a przez ftp-a 8-9

chyba musisz jeszcze raz zassać-proponuje użyć commandera (konfiguracje znajdziesz w innym wątku)
lub
zassaj sobie jakiś programik do wycinania uszkodzonych klatek w filmach.

co do transferu to rzeczywiście z ftpa idzie średnio ok 8 kbytesów /s. co daje ok 1,30-1,40h ściągania

Prawdopodobnie film nie jest uszkodzony. U mnie czasem tak się robi. Wtedy trzeba użyć divx playera który jest dołączany do instalek divxa 5xxx

Juz poszło dalej, trzeba było użyć to tego divx-a 521 no i wreszcie po ponad godzinie go obejrzałem , nawet fajnie zmontowany ten klip.

właśnie obejrzałem....
Zabawa na pewno była wspaniała..

Bania czemu nie zamykasz drzwi !!!- (0"0'57)
Mocno przedzwoniła Ta LadziaiaNkA (chyba w słupek - sekwencja obrazków za szybko się zmieniała) w 0"2'45 ??

Z tego co jeszcze widziałem to :
* startowała syrenka
* kaszolot z poszerzonymi błotnikami

Fajnie zakończenie...

PS
Ale i tak Waszego DZIEŁA nic nie przebije- chyba że Making of Lada videoclip II

Troche przydzwonil koleszka lLada ale dzuych szkod nie bylo tylko fajnie brzdeknelo
syrenka - hehe
malczan hmm nie ma sie co smiac on ma tam TURBO i silnik ponad litrowy napewno
Lada videoclip jeszcze nmie powstaje narazie powolnie zbieramy i krecimy materialy jak jest tylko okazja a okazji ostatnio malo.
Na swieta bylepm przygotowany - wszystkie przerobki gotowe komplet zimowek zakupilem 2 komplet w bagazniku wiozlem a tu sniegu ni grama nie bylo.Cos tam pokrecilismy na suchym ale na klip za malo.
Pozdrawiam

Mnie rowniez udalo sie obejzec i powiem ze nawet ciekawie ) Ladne boczki - ale tu nie ma co sie dziwic - z zaspawanym mostem ?? )

O tym maluszku gdzies wczesniej byla juz mowa - bodajze Andrzej_Krakow mowil o tym ze ten potworek ma silnik z Zastawy + turbine..

Bania: a ty chyba straciles jedno szkielko u siebie ))

Szkielka nie stracilem tylko tak groznie wygladalo chociaz sam ogladalem auto przez 15 min bo bylem pewien ze cos potluklem.
Ale na szczescie to byl lod ktory wypadl z opony przy dzwonku