Dobry warsztat w okolicach Ciechanowa i Przasnysza

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam już dość mechaników partaków, którzy naprawiając jedno rozpierniczają drugie. Mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć w końcu jakiegoś uczciwego, dobrwgo fachowca od Fordów w okkolicach Przasnysza, Ciechanowa lub Makowa Mazowieckiego. Pozdrawiam was serdecznie i... licze jak zwykle na waszą pomoc

no, odnośnie Ciechanowa to też się przychylam.
Jest dwóch gości na Wojska Polskiego. Jeden przed samym rozjazdem Mława/Przasnysz po prawej (jadąc z Ciechanowa) - tylko tam często coś robią uczniowie, a drugi zaraz za tym rozjazdem (na drodze do Przasnysza - po lewej).

Cytat:
2005-01-12 08:47:50, morouk pisze:
Mam już dość mechaników partaków, którzy naprawiając jedno rozpierniczają drugie. Mam nadzieję, że pomożecie mi znaleźć w końcu jakiegoś uczciwego, dobrwgo fachowca od Fordów w okkolicach Przasnysza, Ciechanowa lub Makowa Mazowieckiego. Pozdrawiam was serdecznie i... licze jak zwykle na waszą pomoc

Przasnysz????? witam ziomka!!! jestem w szoku

Z Przasnysza jesli chodzi o ASO to chyba najlepiej do Płońska lub Warszawy. Co do niefirmowych warsztatów to sam z chęcią bym się dowiedział. Ten przy rozjeździe to wiem, że tam jest, ale nigdy się nie serwisowalismy w Ciechanowie.

[ wiadomość edytowana przez: druidek dnia 2005-01-12 10:14:07 ]

pan Slawek Wodzynski w plonsku!!Mistrz!!!Robia u niego gostki z serwisow. Wszystko robi szybciutko. Mi generalny robil chyba 2 dni. To jest powazny wartsztat i do tego niedrogi. Nie naciaga. Jak cos da sie zrobic bez wyymieniania na nowe to zrobi. Czesci sam zalatwia. Wstawiasz, placisz, odbierasz. Fakturki tyz wystawi.
Ceny np. mojego remontu: 1200pln : panewki, piercsionki, 3 zaowty, uszczelniacze, polerka gniazd zaworowych, zimeringi i cos tam jeszcze. W astrze 1.6 16v 1100pln: wymiana pierscionkow na 2 tlokach, wymiana zaworu, wymiana paska rozrzadu razem z duperelami. Zdjecie glowicy w nie 16v 100-150pln. Robil u niego kolega roon z forum i policzyl 100pln za to co w wawie chcieli 400. Polecam z pelna odpowiedzialnoscia. nr kom 602129584.

dziękuję wam wszystkim za odpowiedzi ! Czy ktoś coś jeszcze doda?

A może odezwą się jeszcze inni forumowicze- klubowicze z okolic Przasnysza?

Pozdrowionka!!!!

OSTROŁĘKA też nie daleko