EPC,TIS - uwaga na aukcje

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Amatorom szybkiego wzbogacenia się po dorwaniu do klubowego serwera mówimy nasze stanowcze - NIE.

Prawdopodobie nasze ulubione programiki mają licencję GNU i w zasadzie można by je sprzedawać gdzieś pokątnie z symboliczną kwotę za płytę, czas i prąd ale do masowej sprzedaży dobrze było by mieć zgodę autora/dystrybutora programu.

W związku z powyższym aukcje w stylu takim będą radośnie uwalane przez weryfikatornie z Allegro, oraz maniaków z a.p.a zgodnie zresztą z regulaminem Allegro pkt.25 które to Allego nie lubi ich na swoim podwórku, bo nie!

zawsze można poczytać jak ktoś próbował je sprzedawać

ps. a jak mają normalną licencje to tym bardziej nie można ich sprzedawać
PiratFreeWare to co innego

Zawsze znajdzie sie jakas czarna owca.

P.S.
Ostatnio bylem w ASO w Opolu, i rozmawialem z kolesiem z dzialu sprzedazy.
W rozmowie cos wyszlo ze mam EPC w domu i ....
koles zrobil wielkie oczy, ze to nie mozliwe, ze to nie powinno dzialac,
na to ja spokojnie ze ten program lezy spokojnie w sieci P2P i sa
odpowiedni ludzie ktorzy "potrafia" to uruchomic bez klucza
Koles sie uspokoil i rozmowa toczyla sie dalej.
A wyszlo z niej ze popielniczka do Omegi B kosztuje 450zl.
A na to ja zrobilem wielkiiie oczy

No to muszisz kupować baardzo drogie papierosy do tej popielniczki Malboro -Golden Ustnik

Dodam tylko że wystawienie takich aukcji może skutkować zawieszeniem konta, punktami karnymi (w allegro rzecz jasna ) a jak ktoś będzie upierdliwy i za często bedzie wystawiał to i nawet spotkaniem z Temidą

witam...ostatni sciagnalem sobie programik "autodata" rocznik 2004 slyszal ktos moze o takowym? bardzo fajny programik, duzo info o prawie wszystkich smaochodach swiata lacznie z traktorami i ciezarowkami jakby ktos chcial jakies nietypowe dane to byc moze jestem w stanie mu pomoc