(126)szczęki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dziś zakupiłem szczęki na jedną oś do mojego kaszłorda i jego rocznik to 1990 a na pudełku pisze że są to szczęki do kaszlaka od 1991 roku....koleś w sklepie powiedział że to żadna różnica i że nie będzie problemu z założeniem czy to prawda??

to prawda, zakładaj. żadnej zmiany w kwestii szczęk w 1991 nie było.

potwierdzam.true

heh prawdopodobie samoregulatory są niewymiennetylko tyle chyba jeśli chodzi o różnicę...
spoko dzięki za info...już myślałem że wyrzuciłem kaske w błoto

Zmiana była jakaś kosmetyczna z powodu zunifikowania z CC.

Kupiłem szczęki firmy S.I. ODRODZENIE (firma mieści się w Gdańsku)Czy wg was to dobra firma)) okładziny dosyć grube ogólnie fajnie wyglądają
To stronka tej firmy
aha zapłaciłem za nie 31.50 czy to dobra cena??

Ja za komplet (na oś) fabrycznych płaciłem ostatnio koło 32 PLN, także chyba średni interes. Ale o tym będzie można dyskutować, jak je założysz Póki co nie ma co debatować...

Cytat:
2005-01-12 22:57:37, widynek pisze:
Ja za komplet (na oś) fabrycznych płaciłem ostatnio koło 32 PLN, także chyba średni interes. Ale o tym będzie można dyskutować, jak je założysz Póki co nie ma co debatować...

prawda prawda....zakładam dopiero w poniedziałek

Jeżdżę na nich i nie narzekam, są założone na przodzie i wszystko ładnie łapie (mimo że bębny nie są w najlepszym stanie )

Cytat:
2005-01-12 23:53:20, Chudy89 pisze:
Jeżdżę na nich i nie narzekam, są założone na przodzie i wszystko ładnie łapie (mimo że bębny nie są w najlepszym stanie )

piszczą?

Ja za 30 zł mogę załatwić dla Gdańszczan bo reszcie się nie będzie opłacać;] Szczęki firmy MAFF lub LPR;] Wszystko to włoszczyzna sprawdzona;] Cylinderki za 10zł;] Też sprawdzony materiał;] Nic nie piszczy;]

@ simon_pg: a do starego typu?? (na stary rozstaw srób) komplet cylinderki przód, tył, 8 szczęk??

Słuchaj, a czy cylinderki nie są takie same?? Hmmm popytam;]

w starym typie są różna... przód i tył....
ale podsunałeś mi pewien pomysł...
szczęki nadal aktualne... jaka by była ich cena??

Sory, ze sie podepne, ale wie cos ktos o szczekach ferodo do 126? Jakie ceny, porownanie do zwyklych, gdzie mozna je dostac, jakies wersje?? Ewentualnie inne firmy (brembo?) robiace szczeki do "sportu"

[ wiadomość edytowana przez: elmo126 dnia 2005-01-13 13:53:55 ]

sFiatowiec: ja mam 7 sztuk szczek na stary rozstaw + sporo samych okładzin do przynitowania/przyklejenia.....jak chcesz to wal na priv....

standardowe też mam, jak i kilka w zapasie...
szukam czegoś lepszego...
a skoro kolega mówił ze to włószczyzna to pytam...

Cytat:
2005-01-13 13:43:29, eLMo126 pisze:
Sory, ze sie podepne, ale wie cos ktos o szczekach ferodo do 126? Jakie ceny, porownanie do zwyklych, gdzie mozna je dostac, jakies wersje?? Ewentualnie inne firmy (brembo?) robiace szczeki do "sportu" [ wiadomość edytowana przez: elmo126 dnia 2005-01-13 13:53:55 ]

ja słyszałem że ferodo są takie sobie ale brembo to już coś

apropo cylinderków...prawdopodobnie jeśli cylinderek nie cieknie to jest dobry..czy tylko to że cieknie może być oznaką uszkodzenia cylinderka??

Cytat:
2005-01-13 16:49:08, specWROC pisze:
apropo cylinderków...prawdopodobnie jeśli cylinderek nie cieknie to jest dobry..czy tylko to że cieknie może być oznaką uszkodzenia cylinderka??

Moze sie jeszcze zapiec.