Fiat-kolejka odslona(lekka)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witka-dzisiaj odebralem fiata od blacharza-robilem kilka poprawek oraz wprowadzilem delikatne zmiany-wywalilem swiatlo wstecznego oraz progi poszly w kolorek,nie sugerowac sie prosze reszta-fele,dystanse,opony nisko profilowe beda na wiosne
pozdrowka
P.S zdjecia oczywiscie w profilu...

no mi sie podoba tytlko kolorek sie malo blyska i tyl jakis dziwny

kolorek sie nie blyska bo nie mylem go jeszcze-byl caly w pyle-jak to w warsztacie blacharskim

Jaka kolejka?
Odstające lampy troche nie pasują do klinluka ale poza tym spoko jak dla mnie.

Jedno pytanie mam: Jak sobie radzisz z policja. Przeciez nie masz zderzakow

Hmmm, przód może być.Jednakże na moje wredne usta ciśnie się kilka słów sprzeciwu związanych z tyłem Poprostu nie podoba mi się, ale mam takie prawo, co więcej ja nim nie śmigam;] No i kolor ćśjakiś tsiaki ..... niepodobający mi się Wolałbym takie bardziej tradycyjne DF'owskie.

Ale podoba mi się stan tego autka;] Naprawde niespotykany

Ma utwardzony zawias, wzmocniony silnik i jest furious wiec zgadnij jak sobie radzi .

jesli chodzi o policje to pokazuje im papier z prokuratury-bo moja fura byla przetrzymywana dlugo na parkingu policyjnym....
co do koloru-hmmm-byl taki od poczatku i tak juz zostalobyc moze kiedys zmienie na inny...

[ wiadomość edytowana przez: Krupek dnia 2005-01-13 01:49:53 ]

przod jest ok, tyl mi sie nie podoba- nie widze sensu w takim umieszczeniu tablicy (ja napewno bym ja urwal przy zjezdze z jakiegos chodnika) A lampa cofania czasem sie przydaje. Reszta jest w miare ok

a gdzie Twoje białe klosze z tyłu??

biale klosze przednie i tylne czekaja na wiosnelepiej,zeby nie pekly w ta durna pogode

Nawet nawet, ale ten zły look przedni o ile się nie mylę, trochę mierny, z tyłu przydałyby się lampy jakieś które zamontowałbyś na gładko no i usunąć też przednie klameczki.

To ja napisałem.

No ne jest źle, ale ten kolor chyba przedtem jakos inaczej wygladał. Zrób jeszcze foty jak go umyjesz. A teraz czas na mocny silnik do niego

A mnie się nie podoba...ale ja jestem tradycjonalistą...i wszystko jasne

przód bardzo fajny, nad tyłem bym popracował....generalnie fajna furka....a co zamierzasz dalej z nią robić??

ogólnie mi sie podoba,ale jest kilka detali które bym zmienił np,usunął przednie klamki,z tyły brak z przodu sa troche nie pasuje,i ten tył jakis dzifny ale to tylko moje zdanie wiec niczym sie nie przejmuj

Ten przedni spoiler to konstrukcja własna czy można gdzieś takie kupić ??? Jeśli można kupić, to jakiej jest on szerokości ( jaki szeroku jest DF na dole przedniej ściany )
Aha, piszesz że masz jakiś papierek na policje, co się na tym świstku znajduje???

Fiacik całkiem spoko tylko z tyłu fajnie wyglądały by okrągłe lampy oddzielnie na kierunek stop itp ,widziałem taki patent ze światłami chyba od żuka .Fajosko to wyglądało .

Cytat:
2005-01-13 13:55:33, Pablo79 pisze:
ogólnie mi sie podoba,ale jest kilka detali które bym zmienił np,usunął przednie klamki,z tyły brak z przodu sa troche nie pasuje,(...)

I to pisze właściciel minimalnie skundlonego klasyka?
To brak tylnych nie pasuje, a nie obecność przednich .

BTW - Pablo, rozglądasz się za odpowiednimi kierunkami na przód czy poddałeś sprawe? Szkoda by było...

Cytat:
2005-01-13 16:09:15, Gabber pisze:
Fiacik całkiem spoko tylko z tyłu fajnie wyglądały by okrągłe lampy oddzielnie na kierunek stop itp ,widziałem taki patent ze światłami chyba od żuka .Fajosko to wyglądało .

Dżizas, tylko nie żuk-luk - będzie wieś. Skoro już robisz tył na gładko to IMHO wszystko co będzie odstawać będzie lipa wyglądać tak jak obecne światła. Powinieneś zapodać jakieś światła montowane w głąb tak jak miał np ten granatowy DF z poszerzeniami i wieeelkim skorpionem na budzie (nie moge fotki znaleźć ale wiadomo chyba - trzy okrągłe).