| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
skwarecki Opel Astra Warszawa | 2005-01-15 21:49:15 Niestety silownik jest dobry i zloczki stykaja odpowiednio. Czy ktos wie gdzie znajduje sie caly modul centralnego zamka montowanego fabrycznie w oplu astrze 1999 r |
szturmikatak Warszawa | 2005-01-16 20:00:22 CENTRALNA BLOKADA DRZWI
Urządzenie sterujące umieszczone jest za poszyciem bocznej ściany przedniej prawej |
lysawy Fiat Punto Płock | 2005-01-27 21:44:29 Witam panowie. Licze na pomoc zawodowców. Mam podobny problem jak kolega. Tyle że samochód do naprawy to wóz mojego niedoszłego jeszcze teścia. Dziewczyna fajna a teściu konkretny facet wiec i naprawe musze przeprowadzic profrsjonalnie bo inaczej to nici z mojej przyszłości. Jak ktoś może to prosze o pomoc.
Jest tsk Asrta I chyba z 97r. Centralny na kluczyk, bez pilota i alarmu. Sam sie zamknał i zablokowal zamki. Drzwi kierowcy dalo sie otworzyc kluczykiem, pozostałe drzwi są zamkniete z dobiciem i ani rusz. Po pierwsze co sie moglo stać, i jak podejsc do tematu najlepiej. Troche wiem bo elektrykuje w VW ale opel to dla mnie nowość i nie wiem nawet jak działa to dobicie, czy ster jest na jednym kablu z zamknieciem czy na oddzielnym, czy jak jest zamknięty z dobiciem to wystarczy jeden impuls otwórz i juz czy dwa itp. No i w jaki sposob otworzyc drzwi pozostale zeby dostac sie do centralki..... bo tak to cieżka sprawa Moze jakiś schemacik ktos ma??? Bede wdziedzny. W zamian moge cos z MITSUBISCHI kiedys przeslać bo VW to chyba kazdy ma
Pozdrwaiam. Jakies konkrety mozna przeslać na Arek_jt@interia.pl lub GG1409989 |