Klip z 9 Studenckiego Rajdu Samochodowego

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak dla mnie super. Warto zassać.

http://zeus.polsl.gliwice.pl/~srajdowa/klipy/9srs.avi [47 MB]

ściągnion, obejrzon... fajny jest. Sporo wynalazków tylnonapędowych. Poza tym całkime ciekawie zmontowany. Tylko na począku dosyć mocno męczy złożenie obrazu z kilku mniejszych i przechodzenie jednego w drugi.
Poza tym całkiem ciekawy.
Ktoś z F&F startował?

Cytat:
2005-01-13 15:49:09, czeczun pisze:
ściągnion, obejrzon... fajny jest. Sporo wynalazków tylnonapędowych. Poza tym całkime ciekawie zmontowany. Tylko na począku dosyć mocno męczy złożenie obrazu z kilku mniejszych i przechodzenie jednego w drugi. Poza tym całkiem ciekawy. Ktoś z F&F startował?

Rally Filip, Walezy i maximaluch.

Co do klipu to zostałem uwieczniony (2:15) stoję pod silosem jak mija nas czarna astra

Dla mnie mistrzem jest kierowiec zółtej łady który na początku chyba próbuje wysadzić pilota, na (2:17) łyka bramkę w pięknym zlajdzie a na (3:36) chyba coś rozbija o tę oponę...

Nie ma mnie ... trzeba było jednak sprawdzonym sposobem rozwiesić auto na jakimś drzewie

Pozdro

Cytat:
2005-01-13 16:05:45, dooh pisze:
Dla mnie mistrzem jest kierowiec zółtej łady który na początku chyba próbuje wysadzić pilota, na (2:17) łyka bramkę w pięknym zlajdzie a na (3:36) chyba coś rozbija o tę oponę...

To nikt inny tylko Bania z LKP

http://mp3.wp.pl/p/strefa/sciagnij/87275.mp3

bardzo fajny filmik......kierowcy ład mi zaimponowali hehe, fajna technika jazdy ale brak celności

bardzo eleganckie ale Ci z ladzianki tej starszej [ to Mar'y w wersji na rosyjski rynek ] to bez kaskow smigali :> ?....no i to 131 .......

fajny filmik fajny ladziana rzeczywiście ladnie zawija ale nawet pojawiła się przez moment Syrenka

Cytat:
2005-01-13 21:22:56, stasiu pisze:
ale Ci z ladzianki tej starszej [ to Mar'y w wersji na rosyjski rynek ] to bez kaskow smigali :> ?....no i to 131 .......

Załoga Łady jeździła bez kasków, bo to była załoga organizatora.
Można powiedzieć, że jechali jako "zerówka"

A sam klip jak chyba wszyscy zauważyli jest rewelacyjny.
X edycji bankowo nie opuszcze.

mi to sie wydaje że Bania nic nie zbił tylko chyba woda w oponie stała w którą uderzył, a tak pozatym on ma seryjne 1.3 albo 1.5 pod tą czarną maską ?

Klip jest super Mam pytanko, kto jedzie bialym fiatem ktorego mozna zobaczyc w 2.35 minucie ???? Czy mi sie wydaje czy na na dolnej czesci przedniego blotnika ma naklejke F&F ????

Cytat:
2005-01-14 07:08:42, Chrostek pisze:
mi to sie wydaje że Bania nic nie zbił tylko chyba woda w oponie stała w którą uderzył, a tak pozatym on ma seryjne 1.3 albo 1.5 pod tą czarną maską ?

Tak - seria 1,5 -zaspawany most itp.