Sprężyny

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
sprzedam sprężynki komplet:
tył (orginał) przebieg30000, przód (od calibry) 90000 jeździłem na nich ale dziś wrzuciłem sportowe więc może komuś te się przydadzą. wszystkie w idealnym stanie nie ma nawet odprysków lakieru, nie naciągane ani obcinane, na przednich są nawet jeszcze naklejki za wsztstkie 4 chce 180zeta ale jak dla klubowicza to można sie dogadać

Zastanawiam się nad wymianą spręzyn, bo tył autka mi siadł nieco. Amory są jeszcze w dobrej kondycji. Więc może podyskutujemy w temacie.
Pozdrawiam

Cytat:
2005-01-14 08:05:17, Kiniusia pisze:
Zastanawiam się nad wymianą spręzyn, bo tył autka mi siadł nieco. Amory są jeszcze w dobrej kondycji. Więc może podyskutujemy w temacie. Pozdrawiam

nie ma najmniejszego problemu droga koleżanko, tak jak rzekłem dla klubowiczów atrakcyjne warunki nie przewidzałem jednak klubowiczek, jednak wydaje mi się że będą jeszcze atrakcyjniejsze

Myślę, że się dogadamy.

Cytat:
2005-01-14 15:17:29, Kiniusia pisze:
Myślę, że się dogadamy.

a ja nawet jestem pewien

Dogadaliście się ? Jak nie to mi potrzeba przód, tylko jakie to sprężynki ? Czy podniosą przód ? Czy utwardzą ? (w porównaniu do serii)

Cytat:
2006-02-02 10:39:17, Jacenty pisze:
Dogadaliście się ? Jak nie to mi potrzeba przód, tylko jakie to sprężynki ? Czy podniosą przód ? Czy utwardzą ? (w porównaniu do serii)

A zes wyciagnal topic

Jezeli przod jest seria od Calibry to opusci samochod tak, ze na zuzytych amorkach opone bedziesz mial prawie na rowno z blotnikiem. Na nowych amorach bedzie ze 2-3cm.. tak na oko

Okazało sie że sprawa aktualna tyle że je chcę podniesć a obniżyć autko...

Cytat:
2006-02-07 12:19:55, Jacenty pisze:
Okazało sie że sprawa aktualna tyle że je chcę podniesć a obniżyć autko...

sprężynki poszły już dawno i jeżdżą w BMW E-30