Kupuję beemke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam na początku chciałem się ze wszystkimi przywitać ponieważ jestem nowy.
Mam taką do was prośbe,chcę kupić BMW 318 kombi z 1996r i chciałbym się żebyście mi pomogli na co mam zwracać uwagą przy zakupie, co obejrzeć dokładniej itd. A i jeszcze jedno i le powinno być kompletów kluczyków.
Pozdrawiam Robert

Hejka. Witamy na forum.
Kompletów kluczyków powinno być sztuk: dwa, chociaż jeśli auto chcesz sprowadzić sobie z Francji to dostaniesz jeden komplet kluczyków.
A co do samego samochodu myślę że znajdziesz tu na forum wiadomości co nie miara...

Pozdrawiam

ja dostalem 2 kluczyki ktorymi mozna odpalic i otworzyc wszystko + 1 ktorym nie idzie otworzyc bagaznika, razem 3 sztuki.

... jeden z alarmem drugi bez i trzeci plastik-matka.

a ja dostałem 4 kluczyki bo tyle powinniscie dostac. jak macie ksiazke instrukcje do bmw to tam jest opisane ze powinny byc 4 kluczyki.

No ładnie. ja dostałem dwa kluczyki. czyli, że trzeci ktoś sobie zachował na pamiątkę???

Cytat:
2005-01-14 14:50:53, cjanek pisze:
No ładnie. ja dostałem dwa kluczyki. czyli, że trzeci ktoś sobie zachował na pamiątkę???

trzeci i czwarty jesli sieka ma racje, mi tez chyba 1 brakuje

a ja dostałem jeden i h...j mnie to obchodzi

hz10 - jeden to chyba przesadnie za mało, jak na mój skromny gust.
Dwa z czterech to już coś!!! Haha

hmm a ja dostałem jeden, w którym jest pilot i immobiliser, więc jak go zgubie to koniec ;( Dorobić można za ok 200zł ale bez pilotów;(

Cytat:
2005-01-14 15:07:15, hz10 pisze:
a ja dostałem jeden i h...j mnie to obchodzi

Ja też dostałem jeden, choć przez jakiś czas miałem pełno w gaciach, że ktoś mi ją zwinie (np. handlarz od którego kupiłem), ale jakoś przestało mnie to martwić.

Ja kupiłem to autko 1000km od domu i nawet ten handlarz nie ma moich namiarów, bo jak wiadomo umowy piszą tylko dla polaków, bo oni ich nie potrzebują! Więc raczej mnie nie znajdzie a po za tym wątpie aby był zainteresowany takim starym autem

Ja mam dwie pary i przynajmniej tyle potrzeba,żeby można było wykupić AC Ale żeby były cztery pary? Skąd takie info??

wy mowiac 1 para kluczykow macie na mysli 1 klucz czy 2 ? para to jak dla mnie 2 klucze. kiddy do AC potrzeba 2 pary czyli 4 klucze??

A kto powiedział, że do ubezpieczenia potzrebne są dwa kluczyki???
Ja mam jeden i bez problemu wykupiłem polisę.

Ale najprawdopodobniej jak Ci ukradną a nie zaznaczyłeś w polisie że masz jeden to Ci odszkodowania nie wypłacą - więc lepiej to sprawdź !!

Cytat:
2005-01-14 18:38:36, Aldik pisze:
Ale najprawdopodobniej jak Ci ukradną a nie zaznaczyłeś w polisie że masz jeden to Ci odszkodowania nie wypłacą - więc lepiej to sprawdź !!

Zaznaczyłem, zaznaczyłem. Kumpel miał właśnie taki problem, że zgubił kluczyk i miesiąc później rąbneli mu autko. Płakał potem jak dziecko.

Te ubezpieczalnie pogieło, złodzieje!! Jakby to była jakaś różnica wrr Chodzi tylko o to aby miedź jak najwięccej powodów do tego aby nie wypłacić odszkodowania!

Ja mam 4 kluczyki

ja dostałem jeden kluczyk i wytrych tak na wszelki wypadek jak kluczykiem by nie szło-