| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-01-14 22:54:26 mam goraca prosbe-zna sie ktos z was na obrobce z avi na DVD walcze z tym non stop juz wiele godzin i nic mi nie wychodzi
ponoc najlepszy program to DVD2SVCD i wlasnie nim walczylem ale wymagany jest Cinem Craft Encoder do niego ktorego nigdzie pelnego nie moge znalezc a trialem sie nic nie da zrobic o innych programach nic nie wiem jak by ktos sie znal na tym to bylbym wdzieczny za jakies wskazowki |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-01-14 23:05:49 mozna go gdzies za free skrecic?
i jaki jest w obsludze?latwizna? |
emgye Mercedes W123 230E Warszawa WD | 2005-01-14 23:08:59 W obsłudze jest banalny, a czy za free dostepny to nie wiem bo ja to z Emule brałem.... |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-01-14 23:27:20 faktycznie jest banalny...tyle ze sciagnelem demo a demem jak to demem lipa...
duzo on wazy pelny?bo mi sie jakurat na zlosc cos emule zwalilo ze sam KAD tylko dziala a tam pliki ida jak krew z nosa i jeszcze mam pytanko-da sie tym programem zrobic obraz dysku od razu?i jak wogole przebiega przetwarzanie? |