MotoNews.pl

Instalacja do v8 dodge 5,2l gaźnik

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prosze mi doradzić jaką instalacja do v8 dodge 5,2l gaźnik założyć i jak ona powinna być zrobiona żeby auto na niej chciało jechać.pozdrawiamcarina33@interia.pl

Po pierwsze to wystarczy jeden post z tym samym pytaniem.
Po drugie to w gre wchodzi praktycznie tylko 1 generacja (z racji tego, ze zasilanie jest gaznikowe). Przy takiej pojemnosci bardzo wazna jest odpowiednia wydajnosc reduktora, aby przy naglym depnieciu byl w stanie dostarczyc odpowiednia ilosc gazu. Slowem reduktor musi byc duzy, albo musa byc np 2.

z tego co wiem to pożądna instalka do V8 musi mieć dwa reduktory.

no tak dwa reduktory ..tylko ja chcę żeby ktoś mi opisał jak ma ona być zrobiona...i jakiej firmy najlepiej by się tam zpisywała...

wydaje mi sie ze jedynie Croma1 moze Ci pomóc ale ostatnio tu rzadko zagląda.. Nikt z osób udzielających sie tu nie ma V8 gaźnik, chyba zdajesz sobie z tego sprawe.

Poprostu pojezdzij po fimarch montujacych gaz i popytaj. Pewnie nie kazda bedzie sie chciala tego podjac. Co do firmy to kazdy ma swoje preferencje - ja na przyklad mam 2 instalacje Lovato i jestem z nich zadowolony.

witam.
możesz to mieć gaćnik lub wtryskiwacz dwupunktowy więc dokładnie trzeba sprawdzić . jeśli chcesz załoźyć do tego instalkę to najlępiej Landi- Renzo z reduktorem (do 240 KM. maggiorato) powyżej 240 KM
supermaggiorato. i wystarczy jeden reduktor.