MotoNews.pl

BKZ AUTO KRAKÓW -NIE POLECAM!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam instalację Tartarini Etagas montowaną w BKZ Auto w Krakowie.Działała dobrze przez rok,potem zaczęły się kłopoty z którymi panowie nie dawali sobie rady.U Panów z BKZ AUTO byłem kilkakrotnie i nic.Po 2 latach męk pojechałem do serwisu przy centrali Tartarini,po 2 godzinach samochód szedł jak żyletka.Instalację może zamontować każdy,tylko klopoty zaczynają się w czasie eksploatacji.W kilkunastu miejscach w których byłem proponowano mi zmianę instalacji, a problem polegał na nie zamontowaniu w BKZ Auto filtru gazu w związku z tym szybszemu zużyciu silniczków kroczących,potrzebie wymiany silniczków kroczących,regeneracji reduktora i złym zaprogramowaniu komputera w instalacji. Wszystkim którzy montują instalacje radzę żeby robili to nie u autoryzowanych przedstawicieli lecz w warsztatach przy firmach dystrybujących daną instalację na nasz rynek. Większość monterów po zamontowaniu instalacji (zwłaszcza tych bardziej zaawansowanych i skomplikowanych) oraz skasowaniu klienta w razie problemów eksploatacyjnych rozkłada ręce. PO PROSTU UŻYWAJĄ ZBYT CZĘSTO W PRACY KOMPUTERÓW A NIE GŁÓW.

To po co pojechałes gdzie taniej a teraz labiedzisz. Jak decydujesz sie jak najtaniej zrobic, to daj spokuj chłopakom bo nie masz racji

RÓWNIEŻ NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU. LUDZIE, KTÓRZY TAM PRACUJĄ SĄ JEDYNIE PO KRÓTKIM PRZESZKOLENIU I NIE MAJA NIC WSPÓLNEGO Z FACHOWCAMI. POZA INSTALACJĄ LPG RAZ ZARYZYKOWAŁEM WYMIANĘ PASKA KLINOWEGO CO RÓWNIEŻ ZOSTAŁO WYKONANE ŹLE. MÓJ PROBLEM Z INSTALACJĄ JEST OPISANY W WĄTKU "PROBLEMY Z INSLACJĄ" NA POPRZEDNICH STRONACH. ZDECYDOWANIE NIE POLECAM TEGO ZAKŁADU!!!

Do kolegi IQUESTA.
Czy 4900 PLN 3 lata temu to jest tanio? Wybacz kolego ale za taką kasę spodziewałem się nie tylko balastu w postaci instalacji ale też profesjonalnego jej montażu. Ceny tej instalacji w krakowskich zakładach były bardzo zbliżone.Sztuka polega na tym jak znaleźć tych co zrobią to dobrze.
JEŚLI TARTARINI TO POLECAM - Katowice ul.Brygadzistów 82A,,Interauto"Tam dopiero zrobili mi porządek z instalacją.I TO TEŻ NIE BYŁO ZA DARMO KOLEGO. Panowie w BKZ AUTO nie zamontowali mi filtra gazu-mówi Ci to coś? Dokładniejszy opis w ,,instalacje wyższych generacji"

[ wiadomość edytowana przez: wojteknacki dnia 2005-01-15 18:56:42 ]