Inter grocliny jak zamocowac w DF"ie??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!

Czy trzeba cos przerabiac przy montazu tych siedzen w kwadracie??? chce takie wstwic ale nie wiem czy napewno beda pasowaly. Slyszalem ze przod pasuje i tylne siedzenie tez, ale jest problem z tylnym oparciem bo nie ma do czego przyczepic. Prosze o podpowiedz jak zamontowaliscie to u siebie itp itd....

Dzieki.

Przod jest taki sam w poldku jak i w df'ie.

A co do tylu to sie nie orientuje, ale wiem, ze to wykonalne

Gosciu wkladaj i przod i tyl,lekka rzezba z tylu i jest cacy,znam 2 Kanty z Grockami i jest wypasik

No to jutro stane sie szczesliwym posiadaczem groclinkow Ciekaw jestem czy bede zadowolony, bo jak narazie slysze same zalety i wydaje mi sie to zbyt piekne..... Heh a co dokladnie trzeba kombinowac z tym tylem?? Ja slyszalem ze oparcie montuje sie na wkrety nie wiem czy tak musi byc...Jak mozecie to podajcie jakies przepisy na montaz tylnego oparcia. To podobno ladna rzezba

Będziesz musiał skombinować sobie jakieś osłony na nadkola. Bo na pewno będą odsłonięte. Do tego jeszcze dochodzi jakaś kombinatoryka z montażem oparcia do belki, tzn półki pod szybą.
ps. jeżeli można zapytać - ile płaciłeś za groki?
ps. JA TEŻ CHCĘ TAKIE FOTELE!!

Fajnie mam juz Groclinki Relax a myslalem ze to sa standard... Nadkola zostawie odsloniete bo sa ladne....znaczy lakier na nich jest perfekt no i fajnie sie swieci A za foteliki zaplacilem 150zl...cena chyba dobra co???

ja mam z tylu dospawane mocowania z poldka caro i mam otwierane tylne siedzenia plus pasy z tylu, maskownice na odsloniete nadkola mam z tez z poldka caro
a BTW malo co mam w fiacie z fiata chyba tylko karoserie

Juz widzialem patent. Wystarcza 2 kawalki plaskownika ktore przykrecamy do kantu polki a potem do tych plaskownikiow przykrecamy wkretami oparcie i juz a pasy to ja mam bezwladnosciowe i z przodu i z tylu od nowosci Heh! czeka mnie mala przerobka,ale warta pracy. Zamontowalem juz przednie siedzenia i wrazenia sa super. Wogule zmienia sie komfort jazdy to mi sie podoba. Jeszcze musze sprzedac stare siedzenia bo zalegaja w piwnicy

KOMUNIKAT!!!!!!!

prezes pagan jest na strażackiej sa grokliny do wzięcia komplet, fotel kierowcy w jednym miejscu troszke przetarty i gdzieś jeszcze jest dziurka (nie zapamiętałem gdzie) Kolor niebiesko szaro troszkę podpłowiały - ogólnie nie ideał ale i nie agonia.

cena 250zł

plus 150 dla mnie za info i 300 dla pagana bo wypatrzył razem 1900zł

Cytat:
Jeszcze musze sprzedac stare siedzenia bo zalegaja w piwnicy

POCO!!!

ja wykorzystalem je w dobry sposob

przerobilem tak iz z jednej strony wyrownalem wysokosc prowadnic, przymocowalem solidnie szerokie sanki z MDFu, i mam oprocz ladnego malowanego srebrzanka walu korbowego na polce, super fajne i wygodne fotele przed telewizorem, a jaki klimat, do tego dojda dwa przednie reflektory mijanie jako stroboskopy/kolorofon !!!

normalnie bede mial FSO ROOM !!!

Odswiezam pytanie:
Ma ktos moze jakies fotki zamocowania tylnej kanapy Groclinowskiej?