Darmowe bajery - sprzedawane normalne na allegro.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak by ktoś był chetny sprawdzić jakie bzdury sprzedają na allegro za ciężkie pieniądze polecam zassać to:

http://www.obstawianie.com/Allegro.rar [ 60 MB ]

Jest to zbiór wszyskich "hitów", które można znaleść za friko w internecie a ludzie zarabiają na głupkach sprzedając im to.

właśnie sciagam.Zapowiada się ciekawie.Ja np te co za 9,99 niby przyspieszajace windowsa te np winnos2 to ściagam z emule.Ale co do łochów widzieliście kolesia który za 5 zł po wysłaniu mu config.dat z gg
wyciaga z niego zapomniane hasło?Hehehe.

Cytat:
2005-01-15 10:07:37, Hycelius pisze:
właśnie sciagam.Zapowiada się ciekawie.Ja np te co za 9,99 niby przyspieszajace windowsa te np winnos2 to ściagam z emule.Ale co do łochów widzieliście kolesia który za 5 zł po wysłaniu mu config.dat z gg wyciaga z niego zapomniane hasło?Hehehe.

Nie mówiac już op zciąganiu simloków kodem z nowszych Nokii. Kiedyś widziałem za 15 PLN

jak by ktoś miał na zbyciu bajerki do nokii tych nowszych to niech wyśle na maila.. ja nic nie mam a chętnie bym coś porobił ze swoją..

wirusa ma ten plik.....

Cytat:
2005-01-15 18:51:14, emgye pisze:
wirusa ma ten plik.....

Który ? Ten allegro.rar ? Mój norton z najnoiwszym uaktualnieniem milczy...napisz który plik...

Nie sprawdziłem dokładnie który plik.....Panda Antivirus Platinum wykryla, ale wydaje mi sie że chodziło jej o całe archiwum allegro.rar

chuj z wirusem - zajebiste niektore sprawy sa
THX dooh

nie wierze w wirusy, mam ten sam system od 14 miesięcy, ciągle aktualizowany i chodzi cały czas chodzi jak bym go zainstalował 5 minut temu, a ściagam nałogowo i dużo. Używam kompów od 10 lat i niegdy nie mialem żadnego

i pomyśleć że sprzedają to na allegro