[Foto]Moto Weteran Bazar Łódź

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj sie odbyl zapodaje kilka fotek

a to co dostalem w zamian za wystawienie swoejgo autka

Ta fota ostania przypomina mi bardzo taką moją (chyba już ja pokazywałem ale nie pamietam) :

o k............. !!!!!!!!!!!

ten album!!!!!!!

piekna rzecz!!!!!!!

szczegolnie te cenne zdjecia prototypow

a ten borek ze zdjecia dooha......................dostalem wytrysku!!!!!!!!!

album rzecz pierwszozedna chcialbym taki miec mozna go kupic ?? ile kosztuje kiedy nastepny bazar ?? o poldku sie nie wypowiem bo jest zajebisty jedyny poldek jakiego chcialbymnm miec i ten kancik w pickupie...................

ja ksiązkę nabyłem z PZ-MOTu drogą pocztową około 5 dych kosztowała

To "kilka" moich zdjątek. Impreza całkiem udana . Moja dziewczyna i ja bawiliśmy się bardzo fajnie .

wszytko jest piękne bo stare i w idealnym stanie, ale ja chce takiego poldka

albo przynajmniej takie felgi do mojego Fiacika

PS. widział gdzies keidyś takie na sprzedanie? istnieją jeszcze takie?

kiedy nastepny bazar ??? z checia bym sie zawinol.

Te felgi są cudowne, już dawno zwróciłem na nie uwagę.

istnieja takie felgi chrostek, jasne , w tym rozmiarze co na poldku e zdjec kosztuja sporo i raczej nie pojawiaja sie ot tak w spredazy... raczej anim ktos je chce sprzedac to juz ma 15 napalonych kupcow , ale jest szansa na takie felgi w rozmiarach 5 i 6 cali x13 jeden komplet na przyklad jezdzil na fiaciku 126 po nowym saczu potem jedzil na moim 127 a teraz nie wiem moze stoi na nich 125 Mruka?
ps: mnie sie z tych fotek najbardziej podoba fota 125 monte carlo na felgach "anglikach" i w super fajnym kolorze tylko mam problem ze definiowaniem tej barwy,blekitno-turkusowy?

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-01-16 10:18:32 ]

a ten mietek na pierwszej fotce ten po lewej stronie co to za model i czy byl na sprzedaz i moze ktos wie za ile???

Cytat:
2005-01-16 10:15:50, Bart128 pisze:
ps: mnie sie z tych fotek najbardziej podoba fota 125 monte carlo na felgach "anglikach"

No własnie mi sie coś widzi że mini na takich chodziły...albo b.podobnch. Auto faktyznie super.

dooh zerknij do mojego profilu, mialem te felgi na 128, dokladnie te 6x13 4x98 ze starych 125 monte i acropoli, niestety nie znam nazwy firmy, na felgach bylo tylko oznaczenie GB i rozmiar.. felgi napewno brytyjskie i tam ten wzor jest najbardziej popularny najwieksi producenci felg w tym wzorze to minilite, panasport i smoor a kolor tego fiata jest poprostu odjechany...

w tym 125 ze zmodernizowanym nadwoziem '72 niucham delikatna aczkolwiek wyarazna nutke 123 albo starego volvo

a borewicz cool

nie wie ktos gdzie mozna dostac ten album patrzyłem na allegro ale nie ma,album super chce go miec

A rozmawiałeś może Stachu z gościem od czerwonej siudemki???
Chciałbym wiedzieć ile krzyczał sobie za nią i jaki błąd popełniłem kupując moją

Cytat:
jaki błąd popełniłem kupując moją

wielki

czt wtym poldku te felgi to napewno 13 czy cos wiekszego