Film o Januszu Kuligu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dowiedziałem sie dzisiaj od Gadziny/Padliny że 13 lutego zostanie wyemitowany film o śp. Januszu, w TVP1. Więcej szczegółów nie znam oprócz tego że zobaczymy tam paskudną gębe w/w wiceprezesa (taka bida w tvp że nawet takich biorą).

Mam nadzieję że będzie to dobry materiał o Januszu. To już prawie rok bez niego...

Ładny gest ze strony TVP.
Już prawie rok, a może skoro 13 to niedziela to wybrać się wieczorem do Rzezawy i minutą ciszy upamiętnić wydarzenia za tego %?&*#!#@ roku 2004.

--------------------------------------------------------------------------

W pamięci...
Dla pamięci...

chociaz tyle moglismy dla janusza zrobic KANT, WALDI i JA
ogladajcie tvp 1 nie musze chyba pisac kiedy

Cytat:
2005-01-15 20:54:29, Konrad_P pisze:
Dowiedziałem sie dzisiaj od Gadziny/Padliny że 13 lutego zostanie wyemitowany film o śp. Januszu, w TVP1. Więcej szczegółów nie znam oprócz tego że zobaczymy tam paskudną gębe w/w wiceprezesa (taka bida w tvp że nawet takich biorą). Mam nadzieję że będzie to dobry materiał o Januszu. To już prawie rok bez niego...

To bedzie film dokumentalny, to co kręcone było z naszym udziałem(Ja,kopi, Waldek Janekci, Kant) od bywało się pod domem Janusza tam gdzie kiedyś biegły odcinki rajdu.

[ wiadomość edytowana przez: konrad_p dnia 2005-01-16 21:49:57 ]

13II 2005 film dokumentalny o Januszu Kuligu pt "Przerwany oes"
TVP3 godzina 14:35
Oglądnijcie, jesli ma ktoś mozliwoś nagrania tego było by super bo akurat tego dnia mnie w domu nie ma i nie bedzie dane mi oglądniecie tego filmu.

Spoko Gadzio nagram, tzn postaram się ale raczej napewno, jak nie na vhs, to moze na kompa tomy załatwi

szkoda ze taki krotki

Krotki...fakt ale wymowny...