Mega dzwon na Obwodnicy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pewnie już słyszeliście o tym, że o 8 rano na obwodnicy KRK zderzyły sie 63 samochody...
Była gęsta mgła i szklanka...
Aż cud, że tylko 4 osoby są poważnie ranne i nikt nie zginął...

o kurde niezla lipa :/ dobrze ze nikt nie zgionol.

no spoko, tragedia, ale zastanawiał sie kiedy kto skąd teraz ludzie dostaną odszkodowanie z ubezpieczenia? jeden płaci za wszystkich czy jeden drugiemu i taki łańcuszek?

Jeszcze pare fotek...

[ wiadomość edytowana przez: Wujek-Kajtek dnia 2005-01-17 15:22:05 ]

niezle niczym Oszukac przeznaczenie 2, albo w Synalku

jeden gosc opowiadal ze zdazyl sie zatrzymac, wybiegl z auta zeby innych ostrzec ale tylko widzial jak kolo niego przejezdzaja, znikaj we mgle a potem huk od oderzen

masakra!

No niezle... ale z drugiej dtrony ile z nich bedzie teraz bezpieczniej jezdzic Dobrze ze nikt nie zginal

No i chyba najbardziej miażdżąca fotka...

Powinny być tablice świetlne ostrzegające o niebezpieczeństwie...
Ale to Polska...

Ciekawe co sie temu Unolotowi z 1 foty stało...chodzi o odgietą ramkę drzwi...chyba staracy tak nie działają.

Podobno stwierdzono wine obupolna czy jakos tak i nikt nikomu nie bedzie pokrywa strat z oc - TYLKO AC!!!!!!!!!!!!! Kurwa po co my płacimy te składki :/

kurcze ale jazda z tym wypadkiem!
masakra ale dobrze mówicie dobrze że nikt niezgiął!!!
ja sobie wyobrażam teraz te oddawania ubezpieczeń itd... trzeba im życzyć cierpilwośći

PitusK Ty już otym odbieraniu sosu cos wiesz :]

jak oglądałęm ten wypadek w tv to dopatrzyłem się kaszlaka....nawet nieźle się trzymał
wogóle Ci wszyscy ludzie wielkie szczęście mieli że przeżyli

Cytat:
PitusK Ty już otym odbieraniu sosu cos wiesz :]

co nieco wiem!!hehe daj spokój z tym GENERALI

Cytat:
2005-01-17 18:07:58, CarvMachine pisze:
Podobno stwierdzono wine obupolna czy jakos tak i nikt nikomu nie bedzie pokrywa strat z oc - TYLKO AC!!!!!!!!!!!!! Kurwa po co my płacimy te składki :/

nie wierze ze nikt nie był winny, nie wiem jakie są procedury w takich wypadkach ale prawdopodobnie nie da sie juz ustalić sprawcy.. wiekszość nie ma AC bo wiekszości z nas nawet nie sprzedadzą.. wspołczuje naprawde..

link do wiekszej ilosci zdjec
http://info.onet.pl/17928,0,0,1,galeria.htmlhttp://info.onet.pl/17928,0,0,1,galeria.html

Niezły hardkor. To niebieskie przerobione na roadster'a to Fiesta??

wnioskujac po felgach to tak Fiecina roadster Ale wspólczuje tym ludzia... naprawde nieciekawa sprawa

współczucia dobrze że nikt nie zginął a btw gdzie ten matiz ma zawieszenie??