| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() wurcus Opel corsa Ruda Śląska | 2005-01-18 09:53:57 hey powiecie mi czy wy tez macie problemy takie jak moj kolega z przegladem samochodu !!??Facet na stacji doawlił mu sie do tarcz hamulcowych !! a własnie i pytał sie o ksiazke homologacyjna !!??? tam na niej pisze do konca 2005 idzie takie cos przedłuzyc !?????
prosze odpiszcie mi na to !!!! bo musz mu to powiedxziec !!!
a i gzdzie robicie przeglady samochodowe bo tyn facet to kawał h.... POZDROWIENIA FOR ALL TGR!!!!! |
rallyfilip (M) współzałożyciel TGR Fiat CCS x 2 Tychy | 2005-01-19 00:35:53 A jak już złożysz motor to zalej V-powera i powinienes mieć "magiczne cztery-zero" (jak to mówił karateka ) |
![]() wurcus Opel corsa Ruda Śląska | 2005-01-19 21:34:42 Hey Arti jesli to kosztuje do 50 lub do 80 to nie ma sprawy powiedz co od niego potzrebujesz !! chodzi mi o malucha jakie dane lub cos w tym stylu !!a własnie umiołbys tyz załatwic tako homologacja na klatka !!?? jesli ja to za ile !!ale najwazniejesz sa te tarcze !! prosze o szybka odp a własnie ile chciołbys za to kasy !!oki !! pozdrawiam appapapa
|
![]() _Arti_ klubowicz TGR Opel Bieruń | 2005-01-20 09:41:34 napisz na maila a podam ci namiary co i jak i kiedy załatwiac, wszystko załatwisz tzn spotkanie przez telefon a potem to juz wizyta na stacji z rzeczoznawcą od ktorego dostaniesz papier na tarcze i jak będziesz miał taki papier to nikt nie podskoczy bo kto podwazy opinie licencjonowanego rzeczoznawcy PZM.
A co ja chce? postawisz piwko i gra ![]() |
![]() wurcus Opel corsa Ruda Śląska | 2005-01-20 22:02:44 hey Arti dostołes mego mejla !!?? jesli nie to to jest on !! motul@interia.pl napisz jak to załatwymy kiedy kaj oki pozdrawiam pppaapa
|