Pomocy cłopaki!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam prośbę. Moze ktos opisac pokrotce jak przebiega wymniana sworznia wahacza z lewej strony z przodu bo nie wiem jak mam sie sa to zabrac. Dzięki za wszystkie podpowiedzi!!

Niom nie wierze, ze nie wiesz..? z lewej czy z prawej strony tak samo to wyglada odkrecasz kluczem element mocujacy chyba wiesz o czym pisze? troszke siły w to włozyc oczywiscie nalezy nastepnie stary odkładasz na bok a nowy w miejsce starego zakładasz.. dokrecasz na maxa i po wszystkim
mysle, ze elastyka mojej podpowiedzi podziała na Twoja wyobraźnie

Wodniczko, brawo, właśnie dokładnie tak należy zabrac się do roboty, jesteś the best
Janusz tyż wodnik , niebawem chyba urodziny mamy??

Januszu..!! elastycznosc myslenia i działania u wodników to przeciez norma apropo urodzinek wszystkim wodnikom życze 100 lat za kółkiem swoich niezawodnych zajefiscie fajnych OMESI

normalnie dla mnie bomba chyba poproszę Cię o zrzeczenie się praw autorskich do tej porady i zacznę ją namiętnie stosować

Cytat:
2005-01-21 15:18:33, Res pisze:
normalnie dla mnie bomba chyba poproszę Cię o zrzeczenie się praw autorskich do tej porady i zacznę ją namiętnie stosować

Res.. jasne! w tej chwili sie zrzekam, ale nie zapomnij o dokonaniu wpłaty na moje konto za ten patent i to sie nazywa szybki zysk

Ale może dodacie koledze ze jezeli pierwszy raz wymienia to fabrycznie zamiast śrub są nity. Trzeba je wtedy zeszlifować z jednej strony i wybić później zastępuje sie je śrubami nie pamiętam ale chyba w omiee są to 8.

Cytat:
2005-01-21 20:26:58, WojtGda pisze:
Ale może dodacie koledze ze jezeli pierwszy raz wymienia to fabrycznie zamiast śrub są nity. Trzeba je wtedy zeszlifować z jednej strony i wybić później zastępuje sie je śrubami nie pamiętam ale chyba w omiee są to 8.

Oczywiscie przychylam sie w jakims stopniu do Twojej wypowiedzi, ale nie jest prawda, ze gdy sa sworznie oryginalnie załozone to tylko na nity...w niektórych wersjach sa oryginalnie załozone sworznie na śruby....