MotoNews.pl

[płock i okolice] miejsca gdzie można pojeździć

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Interesuja mnie w miare rowne, najlepiej malo uczeszczane trasy, drogi, trakty lesne, sciezki polne... cokolwiek gdzie mozna potrenowac bez obawy uszkodzenia zawieszenia. Najlepiej duzo zakretow, płytkie rowy i gumowe drzewa
Bo w samym Płocku to... hm... tylko placy(cz)ki chyba

pogadaj z evilemOne on powinien wiedziec gdzie sa odpowiednie miejsca do tego

szukaj lasów w Górach, tam jest troche fajnych tras.
a tak pobocznie - grzebiesz cos bobka ?
EDIT :
z jakiego osiedla jestes itp naskrob pare slow od siebie, mozesz na gg ; 5549430.

[ wiadomość edytowana przez: cypherius dnia 2005-01-20 11:57:50 ]

w Gorach jest duzo tras tam w strone Sendenia ale trzeba uwazac zeby sie nie zgubic, no i na blocie to masz 90% ze sie zakopiesz wiec jest element ryzka jeszcze na Maszewie jest las mozna miedzy jednym a drugim Maszewem sie przeprawiac troche zuzlu i szutru, w Gorach duzo piasku. no jeszcze jest poligon pod Plockiem w takiej malej wsi o nazwie Torun

Tyyyyy beś se evil profil uzupełnił znaczy sie apdejtował bo tam widze jakies banialuki ze na gtx niby mykasz w płocku to wogole nie ma gdzie jeździc pare razy tam byłem i feee i beeee tam jest nawet gokarta nie było gdzie upalać

toki, zamilcz buraku najpierw sie naucz jezdzic bo prafko dostales i szpanujesz, a gtxa mam ;P w garazu stoi bez panewek

aaaaa widzisz, bo u Ciebie to wsyztsko stoi a nic nie jeździ ROMANTYKU krowa muczyy jak nalezy to po co Ci gtx

niestety nie muuczy do konca, nadal mam problemy z gaznikiem od pandy a raczej uszczelka pod nim a GTX jest na czarna godzine, panewki ma wyjete bo waza ;P a co wazy to jest zle

Witam a wie ktos może gdzie mozna poszalec w okolicach wawy najlepiej gdzies od strony wołomina?? najlepszy by był jakis duzy plac cos w stylu zajezdni parkingi sa kiepskie do tego bo czesto psy wpadają za dużo ludzi i co chwila stoi latarnia lub buda na wózki
pozdro

ja mam poligon w toruniu, okolice toru RC, 2 sprawdzone lesne odcinki szutrowe po 10km kazdy

Cytat:
2005-01-20 20:49:11, ZoLt4R pisze:
(...) 2 sprawdzone lesne odcinki szutrowe po 10km kazdy

A gęste zalesienie? Chodzi mi o szanse nadziania się na "przeciwnika" (dosłownie i w przenośni ).

Ten poligon w tej wsi pod Płockiem to fajny jest? Macie jakieś filmiki z niego?

Race drzewa to ujdą, trzeba uwazac na powracajace zagubione oddzialy spod Grunwaldu Krzyzaki zakute w zbroje, takie buce no walnac w takie cos bobem to nie halo, taki wgniot ze ohohohoho

Cytat:
2005-01-20 21:34:13, Race_D pisze:
A gęste zalesienie? Chodzi mi o szanse nadziania się na "przeciwnika" (dosłownie i w przenośni ). Ten poligon w tej wsi pod Płockiem to fajny jest? Macie jakieś filmiki z niego?

szansa nadziania sie na przeciwnika duza nie jest, rowny czarny szuter, duzo zakretow, przejscia przez szczyt, proste, (moj ulubiony przejscie przez szczyt 3kowy zakret i mostek na rzeczce - idac ogniem musisz idealnie slajdem wstrzelic sie sie w mostek - mozna "podeprzec o barierke" - zaspowa metoda z rajdu szwecji ), poligonu przedstawiac nie trzeba, no i okolice toru RC.

ja tam u siebie nie narzekam tez, plac wielki w sam raz na upalanie, leśnych drózek do wybory do koloru, mozesz nawet nawierzchnie wybierac: zwirek, szuter, błotko.... jak dla mnie najs najs

hmmm... Cała droga z Lipna do płocka to jeden wielki poligon Evil cos wie o nim po wczorajszym dniu A krówka nie muczy jeszcze, co najwyzej pomrukuje sobie

krówka jak sie dotrze to doooopiero zamuczy

Cicho byc! nie zapeszaj