Mialem dzwona :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jadac z pracy chcialem ominac cienkiego ktory stal wieksza czescia na drodze a przytakich warunkach jakie panowaly to nie bylo szans na wychamowanie choc nie jechalem szybko jakeis 30-40 km/h. najiperw mnie zarzucilo w prawo jakos sie udalo wyprowadzic ale zarzucilo w lewo a z naprzeciwka Autobus...(ikarus) no i Bum Autko jest do naprawy tzn czekam na znajomego zeby ocenil czy jest sens naprawiac mianowicie uszkodzenia takie..: Lewa Strona: troche pogiety przedni blotnik Ten fragment gdzie jest kierunkowskaz z boku podszybie sie troszke wgielo (ale to sie raczej wyklepie) drzwi hmmm teraz sa takiego kształtu ) jakies 20-30 cm w srodku auta czaly slupek do wymiany, tylni blotnik czaly do wymiany, kawalek dachu pogiety (to sie chyba wyprostuje) i to chyba tyle na szczescie nic sie nikomu nie stalo! ja ide dzis do lekarza sprawdzic czy napewno wszystko ok bo troszke mnie boli lewa strona ehhh szkoda Autka... i od razu pytanie jezeli sie bedzie dalo naprawic jestktos w stanie zalatwic lewy przedni blotnik i tylni w jakiejs nizszej cenie? bo drzwi to chyba z jakiegos szrotu skombinuje Fotki jak sie uda zrobic to beda
pozdrawiam

Ech... szkoda...
a były takie ładne zimówki do wzięcia

Byly ale
1) ktos dal ciala i nie przywiozl ich a poza tym przy samym lodzie to nawet zimowki by nie pomogly
2) zima w tym roku byla taka ze zrezygnowalem z zakupu bo snieg byl raz na 2 miesiace ehhhhh

współczuje , mam nadzieje ze będzie OK

szymon: kiedy to bylo? bo wydaje mi sie ze widzialem podobnego malca wczoraj na al. pokoju kolo 19:00-20:00:)

No i tak to jest jak się ci gówniarze dorwą do samochodów. Zrobiłby taki prawo jady, położył w szafce i zaczą jeździć dopiero jak skończy 30-tke, a nie się gówniarzeria rozbija limuzynami po mieście.

Dżołk ofkors

A maluszka, spoko, zrobi się. Jak jest zima to straty muszą być, nie???

Jesion odpuść z takimi żartami jak chlopak sobie swoje autko rozwalil...

[ wiadomość edytowana przez: Poochaty dnia 2005-01-20 17:40:31 ]

szymek nasz garaż cię wspomoże i o częściach też pomyslimy jak coś wal dziś do mnie na kom to sie wieczorkiem ustawimy i podejde do ciebie
nie przejmuj sie autem ważne że tobie nic sie nie stało samochód zawsze można wyklepac wymienic a życia nie wrócisz

Fotki malca SzymonaX
1
2
3
4
5
6
7

Szkoda autka

szymon podaj adres to wysle ci lewy przedni blotnik po kosztach wysylki jak chcesz
bo mam taki fota w sprzedam kupie

Cytat:
2005-01-20 10:21:30, mountez pisze:
szymon: kiedy to bylo? bo wydaje mi sie ze widzialem podobnego malca wczoraj na al. pokoju kolo 19:00-20:00

to sie stalo okolo 15tej ale to mopgl byc moj malec bo do domu jechalismy dopiero ok 19-20tej ( brat go prowadzil ja z ojcem jechalem bo ja nie bylem w stanie prowadzic ) i mozliwe ze tamtedy jechal

wiec tak wlasnie chwilke temy blacharz zrobil ogledziny i jego werdykt taki jest: skompletuj czesci to go zrobimy!!
nawsteppotrzebyje Dach, blotnik przod i tyl, łącznik podszybia z blotnikiem Lewe drzwi najlepiej kompletne i to by bylo tyle narazie... jak by ktos mial takie czesci to prosze o kontakt THX

bedzie dobrze wazne ze z Toba ok!

Kurde Szymon ty zawsze musisz coś nabroić...
Ehh...dobrze, że nic Ci nie jest...
A co do naprawy malca...nie lepiej pomyśleć nad Kantem???
Pozdrawiam 3maj sie Będzie dopsie

kurde szymon ale zes sobie autko zalatwil....
Nic sie nie boj bedzie jak nowy.
wazne ze ty jestes caly

jak to mawia mruk:

jest wojna-muszą być ofiary

dzwonem sie nie martw,zrobisz go i bedzie jeszcze ładniejszy

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Nie łam się, dobuduje sie

PS: Ja na nowiutkich zimówkach na sniegu/lodzie czasami latam jak szmata więc nie wyobrazam sobie jazdy na letnich...

Jak to mówią: "dobry dzwon nie jest zły" - ważne że w szpitalu nie leżysz. Jak to było starcie z busem to i tak farta wielkiego miałeś.

Pozdro

Cytat:
2005-01-20 18:01:00, PaculaSportGarage pisze:
Jak to mówią: "dobry dzwon nie jest zły" - ważne że w szpitalu nie leżysz. Jak to było starcie z busem to i tak farta wielkiego miałeś. Pozdro

nie busem! Z autobusem Stary Ikarus ajjjj

pisząc "bus" miałem autobus na mylśli .. to też tak z angielska meeeeen !

Cytat:
2005-01-20 18:10:38, PaculaSportGarage pisze:
pisząc "bus" miałem autobus na mylśli .. to też tak z angielska meeeeen !

Ristekpa myslalem ze piszesz o takim busie busie a nei autobusie

No to jak Szymon??? Odbudowujesz Malana czy Kanta kupujesz???
No i jak Twoja lewa strona???
Bo pisałeś ze Cie cos boli...
PZDR