MotoNews.pl

Firmowe smycze

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, co powiecie szanowni koledzy na firmowe smycze z logo naszych esperaków. Wprawdzie pomysł ściągnięty z forum fiata Brawa ale chyba nie jest zły. Coś na klucze zawsze się przyda .
Pytanie tylko ile by to kosztowało i kto ewentualnie mógłby sie tym zająć.

Dzięki, ale ja już mam z pięć różnych smyczy

a ja bym sobe bardzo chetnie takie cos nabyl z nadresem naszego klubu .

Cytat:
2005-01-21 09:53:37, -JACO- pisze:

hehh... ja też mam pare różnych smyczy

Zamów dla mnie podpowiada mój doberman.

Jesli cena bedzie przystepna to i ja sie pisze. Popieram pomysl by na smyczy znalazl sie adres internetowy klubu

Pozdrawiam
Andrzej

Horak to nieo takie smycze chodzi

[quote]
2005-01-21 11:20:32, Bartek1112 pisze:
Horak to nieo takie smycze chodzi
[Rozczarowałeś moją Sabe. /quote]

i nadal żadnych propozycji, jak znajdę wolna chwilę to obdzwonie firmy zajmujące się tymi gadżetami i może coś zamówie.

wiesz, organizowałem już takie rzeczy - wychodzi bardzo tanio jakieś 2-5 pln łącznie z nadrukiem z tym, że trzeba zamówić min. ok 500sztuk (wtedy będzie tak tanio bo robią to gdzieś na tajwanie) - przy małej ilości - o ile wogóle zechcą zrobić będzie znacznie drożej - aha i czeka się ok kilku tygodni - pomysł jest ok, sam mam kilka smyczy, ale kolejna nie zaszkodzi - tym bardziej z logo klubu, gratuluję pomysłu.

hmm jestem bardzo za, jakas smycza z www.espero.of.pl albo z nazwa klubu i adresem, mniam pytanie tylko czy ma ktos znajomosci w czyms takim ?

jak obiecałem tak tez zrobiłem. Oto dwa linki z firmami robiącymi smycze firmowe:
http://www.elita.com.pl//smycze/dobor/pl/

http://www.arrakis.com.pl/

Polecam pierwszy, gdzie można pooglądać poszczególne części. Czekam Na propozycje zaczepów, koloru paska no i logo.
Niedługo powiem jaka cena.
pozdrawiam
norbert

Cytat:

Ja też jestem żonaty...

Cytat:
2005-01-25 14:20:34, nnorbi pisze:
jak obiecałem tak tez zrobiłem. Oto dwa linki z firmami robiącymi smycze firmowe: http://www.elita.com.pl//smycze/dobor/pl/ http://www.arrakis.com.pl/ Polecam pierwszy, gdzie można pooglądać poszczególne części. Czekam Na propozycje zaczepów, koloru paska no i logo. Niedługo powiem jaka cena. pozdrawiam norbert

Smycze całkiem "normalne".

Jeżeli już to ja proponuje prostą smycz: Czarny pasek, biały napis INTERNETOWY KLUB ESPERO.OF.PL - zapinka zwykła dwu częściowa, żeby nie zdejmować całej "smyczy"

Cytat:
2005-01-26 17:55:37, Norbert84 pisze:
Smycze całkiem "normalne". Jeżeli już to ja proponuje prostą smycz: Czarny pasek, biały napis INTERNETOWY KLUB ESPERO.OF.PL - zapinka zwykła dwu częściowa, żeby nie zdejmować całej "smyczy"

No to się zacznie ....bo ja Zdecydowanie wolałbym granatową z napisem POLSKI KLUB ESPERO - ESPERO.OF.PL ...z jakąś konkretną zapinką....może ktoś kto duuuuuużo "smyczuje" zaproponuje jakiś najbardziej praktyczny zapinek i ogółnie całość???...o kolory będziemy się "kłócić" później

A ja chce smycz bordowa z bialym napisaem reszta dla mnie niewazna

Cytat:

chcial bym przypomniec o smyczy najwazniejszej ktor to malo kolega nie zagubil na ogolnopolskim,,,,

Cytat:
2005-01-27 12:26:59, KaZaK pisze:
chcial bym przypomniec o smyczy najwazniejszej ktor to malo kolega nie zagubil na ogolnopolskim,,,,

a tak, kształt okrągły, kolor złoty, zapinka bardzo skuteczna - wieczna

ale Polak potrafi prawie udało mi się zgubić

No i co ? Temat zamiera ? ... bo cos śrendie zainteresowanie.
Proponuje wprowdzic smycze do firmowego sklepu - oczywiscie zakup mozliwy wylacznie przez czlonkow klubu.

ps. A mi tam by odpowiadal najbardziej kolor czarny

Pozdrawiam
Endrju

ja też myśle że jakiś bordowy, granatowy lub czarny !!!

jestem na tak !!

Raffsa