| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bartekp Ostrowite | 2005-01-21 18:54:22 Mam pytanie.Czy wie ktoś jakie są wymiary łącznika elastycznego tłumników??Mam problem z kupnem!Chodzi mi przede wszystkim o długość. |
Andik Klubowy Weteran VW B51.9TDI,MK32.0TDCi Szczecin | 2005-01-21 21:24:56 Hello Temat byl poruszany na forum--ja jak wymienialem w Espero to w 1-szej wersji mialem plecionke o dl. calk. 220 mm ,ale byla tak na styk ,wiec wzialem 250 mm i wtedy obie rury (cz. przednia i tylna wydechu) weszly lekko do plecionki.Potem tylko spawanko dookola i po wymianie.pozdr |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2005-01-22 01:03:40 Ale na cholere Ci te wymiary?
Podjedź do pierwszego lepszego zakładu tłumikarskiego i Ci dobiorą odpowiednią! Oni ich tam mają od cholery, różne typy, różne rozmiary, z zamiennikiem nie będzie problemu.... Ja w tamtym roku wymieniałem bo starą rozwaliłem zaraz po tym jak obniżyłem zawieszenie - wymiana na nową kosztowała mnie jakoś ponad 100pln (ale teraz wiem że wtedy przepłaciłem) |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2005-01-22 14:15:13 Powiem po raz ostatni plecionka pasuje od cienkiego, taką mi wstawili i na takiej jeźdżę już ponad 2 lata, więc na ch#$j kombinować ??!!
Powodzenia... 100 to dobra cena za plecionkę z wymianą
|