Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-01-21 19:54:58 Ajj....no to ładny kolega ma rarytasik (chociaż pewnie według kolegi Bullita to jeden z wielu i nic specjalnego, bo pamiętajmy, że tylko Taunus się liczy ![]() ![]() ![]() Prosimy bardzo o pochwalenie się zdjątkami ![]() Niestety nie posiadam żadnej wiedzy na temat tego autka, ale myśle, że jest u nas parę osób, które mogą pomóc ![]() Pozdrawiam ![]() |
BULLITT fiat Kraków | 2005-01-21 20:01:48
nie przypominam sobie bysmy byli kolegami ![]() |
![]() Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-01-21 20:09:52 Oj Bullit, czy musze kopiować??? Nie chce mi się tego szukać ![]() Ależ Ty agresywny jesteś ![]() Ale zostawmy spory, bo temat jest ciekawy i należałoby go kontynuować ![]() Więc EOT i bez urazy ![]() PZDR |
BULLITT fiat Kraków | 2005-01-21 20:15:06
znajdz prosze...chetnie przeczytam swoje "brednie".Chyba nie umiesz czytac....albo masz z tym wyrazny problem.Co do Topolino to akurat jest rarytas...znajomy mial takiego w stanie top tip prawie ....jednak sprzedal do Holandi....na tym forum jednak moze pomoga 1 lub 2 osoby.Ze swojej strony proponuje wejsc na www.google.pl i w zakladce grafika wpisac fiat topolino ...powinno wyskoczyc duzo fotek, a na www.autostoria.fr moze sie znajda jakies czesci chociaz nie jestem pewny |
![]() Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-01-21 20:29:30 W grafice nie bardzo...natomiast www jest sporo, ale nawet za dużo i nie chciało mi się szukać...ale myśle ze SickBoy już sprawdzał...Pozostaje tylko szukać literatury...postaram się poszukać w mojej kolekcji, ale nie pamiętam żebym miał coś o nim...
PZDR |
BULLITT fiat Kraków | 2005-01-21 20:33:51 no jak dla mnie w grafice jest sporo fotek, ale przypomnialem sobie ze w Polinarze staly 2 topoliny ..wiec proponuje tam podjechac i zobaczyc.Pamietam tylko ze znajomy mi mowil ze topoliny mialy wade konstrukcyjna i pekal blok silnika .... |
![]() Wujek-Kajtek F&F Sympatyk FSO KRAKÓW | 2005-01-21 20:39:26 Sorki my bad...wpisałem topolino przez 2p ![]() Faktycznie sporo tego ![]() |
SickBoy Krakow | 2005-01-21 21:18:27 Zdjecia były zamieszczone w tym WĄTKU , Obecnie auto znajduje sie juz w garażu, i czekam aż zrobi sie troche cieplej...
|