SPRZEDAM Gaźnik WEBER 32 ICEV

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprawny,kompletny. Cena 45zł.

czyto ten z 903 mk1?

Nie w 903 był 32 WEBER IBA 20 ale ten jest zbizony konstrukcją prócz dołu.

Taaa ja widziałem same 32 ICEV w 127 Mk 1

Przejedz się jeszcze raz bo nie widziałeś dokładnie ty frajerze.

Cytat:
2005-01-23 08:00:58, Hycelius pisze:
Przejedz się jeszcze raz bo nie widziałeś dokładnie ty frajerze.

To mieliscie jakies chybrydy palancie a nie Mk 1
NIe zawsze to co piszesz jest prawdą.
Dla mnie koniec tematu

Pytanie tylko całkiem z innej beczki....Jaka jest średnica zweżki w gardzieli gaźnika?? Interesują mnie 24mm

kupilem taki gazniczek naallegro przed wczoraj. pochodzi z Uno 0.9 litra - ma taka sama konstrukcje ciegien tylko dolna podtsawka jest ciut inna - ale dzieki neij mozna spokojnie montowac w mk1

Mnie MK1 nie interesuje;] Tu nadal chodzi o 126p;]

Ale żescie stary topic odkopali

Potrzeba matką wynalazku;] Ja wynalazłem stary topic

No a gdzie te 24 jest wibite?

czy to chodzi o jakas srednice??

Na zewnętrznej częsci gardzieli gaźnika. W gażniku który mam przed sobą (32MGV/10) owa cyferka wybita jest po tej samej stronie co pompka przyspieszacza.... Jest to bardzo charakterystyczna cyferka wielkości około 4mm w kółeczku o średnicy około 8mm. Jest na każdym gaźniku....Tak to jest cyferka oznaczająca najmiejszy przelot w gaźniku czyli poprostu zwężkę;] Oprócz opisu gaźnika i tej cygerki nic już nie znajdziecie na gaziorku;]

Up;] czekam na odpowiedź;]

niedostalem jeszcz eteo gazniczka. wczoraj koles nadal piorytetem - dzis powinienie dojsc

Szymon drąż temat i powodzenia.

Hmm, nie poddam się!!

No i oczywiście czekam na pieprzone dwie cyferki już trzeci dzień....Och ludzie czy naprawde takie macie problemy ze sprawdzeniem takich rzeczy w dobie wszechobecnej elektroniki?? Telefonia komórkowa, internet i takie tam. Ja nadal niec nie wiem

Jest wybite 24,wlasnie sprawdzilem,o przesylke nekaj Hyceliusa

Nadal czekam na wszelakie info od pozostałych kontrahentów;/