[127]Abarth kit-ciekawostka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zapozyczone z Abarth GMR

z ta antenka na dachu wyglada jak samochodzik zdalnie sterowany ciekawe czy "szparunki" naklejki na karoserie tez byly w zestawie abarth kit 127?

Optócz tylnego tłumika wszystko takie samo jak w autobianci a112 abarth.

sory wiem że to śmieszne pytamnie .... ale co to jest abarth?? to jest firma zajmująca się akcesoriami do tuningu fiatów?? wiem że to ma dłuuugą tradycję. kiedyś myślełem ze to inna (może włoska czy jakas licencjonowana) nazwa fiata (tak jak opel w GB nazywa się Vuaxholl). Może mi ktoś poważnie wyjaśnić co to znaczy??

Cytat:
2005-01-22 17:01:31, wicekdw pisze:
sory wiem że to śmieszne pytamnie .... ale co to jest abarth?? to jest firma zajmująca się akcesoriami do tuningu fiatów?? wiem że to ma dłuuugą tradycję. kiedyś myślełem ze to inna (może włoska czy jakas licencjonowana) nazwa fiata (tak jak opel w GB nazywa się Vuaxholl). Może mi ktoś poważnie wyjaśnić co to znaczy??

www.google.pl

rześki wydech

Cytat:

klik _____>> F&F

spojler z przodu oblesny i za wysoko stooi

Opel w GB nazywa się chyba Vuaxhall przez A pod koniec...

Cytat:
2005-01-22 21:24:38, MAGNUM pisze:
Opel w GB nazywa się chyba Vuaxhall przez A pod koniec...

si

Cytat:
2005-01-22 17:01:31, wicekdw pisze:

coś jak Hamman, Brabus czy AMG - fabryczny tuner (Fiata w przypadku Abartha)

no to już jażę dzięki panowie