MotoNews.pl

Jakie telefony??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanie!Mianowicie nie wiem jakie były montowane telefony gSM w Omie B??Jezeli ktos ma takie informacje to prosze o odpowiedz!!Z gory dzieki!!!

Pozdro!!

Ja posiadam zestaw motoroli prx-45c112 coś takiego ale niedziała został częściowo zdemontowany w niemczech

Cytat:
2005-01-22 18:15:47, zamich pisze:
Ja posiadam zestaw motoroli prx-45c112 coś takiego ale niedziała został częściowo zdemontowany w niemczech

Ja może nie udzielę konkretnej odpowiedzi na pytanie, ale wczoraj właśnie byłem w sprawie telefonów w serwisie. Miałem zamontowany zestaw do nokii 6310, a że posiadam SE T610, więc kupiłem na allegro zestaw głośnomówiący HCA-20 (179zł).
Omega, przynajmniej ta moja ma radio przygotowane do współpracy z zestawem głośnomówiącym oraz wszystkie wyprowadzenia do zestawu. Ma więc również funkcję wyciszania radia podczas dzwonienia i puszczania głosu na głośniki samochodowe. Niestety (i to jest właśnie punkt, dla którego piszę w tym wątku i może komuś to się przyda) zestaw HCA-20 daje wyjście na masę 5V (zamiast standardowych 12v) i moje radyjko nie łapało niestety sygnału. Rozwiązaniem tego problemu było podpięcie tranzystorka, który wzmocnił sygnał i dzięki któremu nie musiałem wydać kolejnych pieniędzy na moduł HCE-16 do tego zestawu

Jakby ktoś był zainteresowany, to mam do oddania zestaw do nokii 6310

Chodzilo mi jakie byly montowane seryjne telefony w omci!!Ale dzieki nza poradke!!!!!

Pozdro

Cytat:
2005-01-22 16:50:43, Beton pisze:
Mam pytanie!Mianowicie nie wiem jakie były montowane telefony gSM w Omie B??Jezeli ktos ma takie informacje to prosze o odpowiedz!!Z gory dzieki!!! Pozdro!!

moja omega ma zamontowany telefon gsm motorola international 2200.mozna zadzwonić gdy włoże dużą kartę sim ( tzn. małą nie wyłamaną)jest jeszcze zestaw głośnomówiący.oprócz pinu trzeba podać kod.Z tym jest problem bo kodu nie mam nie wiem kto mógłby go zczytać i jak?

nokia 6090 i nokia 6081

Witam!!!
Jako osoba, która posiada serwisy GSM mogę powiedziec, ze standardowe kody aparatu w motorolach to: kod aparatu:1234, lub kod menu: 000000. Spróbuj moze pojdzie ktoryms ten kod. Jak nie, mozna wlozyc karte testowa motoroli i odczytac kod. Jakby co, to pisz na priv. Pozdro

ja mam kompletny zestaw nokia bodajże model BANAN
TZN ten model z odsuwaną klapką