| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
tolo84 (S) BMW Master (Moderator) BMW E36 Bydgoszcz | 2005-01-23 14:23:17 orientuje sie ktos ile moze kosztowac czesc kluczyka z bateria (element nr 3 na rysunku) i czy ceny na tej stronie sa aktualne i mniejwecej zgadzaja sie po przeliczeniu na zlotowki? |
ROMANEK BMW 850i E-31 PISZ | 2005-01-24 13:42:36 w serwisie zamowiłem sobie włsnie kluczyk z immobilizerem-kopie ale beda robic az w niemczech-cena 220 plus zalogowanie do kompa jakies 20 złote w serwisie.wiec poszukiwana przez ciebie czesc bedzie tansza.zapytaj w aso moze nie jest tak strasznie- nie wszystkie rzeczy sa tam drogie. |
ROMANEK BMW 850i E-31 PISZ | 2005-01-24 19:47:28 to serwis z salonem bmw w olsztynie.wiem ze nie maja autoryzacji wiec byc moze biora troche drozej ale mam ich prawie na miejscu.kluczyk moj jest drozszym kluczem wiem ze sa tansze ale chcialem miec identyczny kształt i lampke....hm najgorsze jest to czekanie bo niestety to nie od reki robota,wzor klucza maja az u dojczlandów.poza tym jak wybieracie sie po kluczyk to skserujcie dowod rejestracyjny i osobisty z numerami.bez tego nie chca robic kopi. |