[126] Dzwon dzisiejszy - film

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

tutaj

super mega zajebisty kierowca nie ma to jak trzymać do końca hamulec , więcej takich na drogach to wyginiemy

i pomyslec ze np. w stanach mozna miec prawko w wieku 16 lat

istny dzwonnik z notre dam , biedne auto!

No i w pizdu i wylądował

to było specjalnie...

to miał być filmik do śmiechu warte ??

Cytat:
2005-01-23 16:35:22, snail pisze:
to było specjalnie...

pewnie na AC dzwona mascili

ABS nie zadzialal

heh potega

Nerwy ze stali - do samego konca wytrzymal z hamulcem

pozdrowienia dla kierowcy
szkoda ze to kolejny filmik w formacie *wmv którego nie znosze, ładuje sie strasznie długo a po przewnięciu na start fimu trzeba czekać kilka-kilkanaśice sekund nawet na AMD 2000+ XP. Nienawidze tego formatu.

haha dla mnie petara... pieknie to wyszlo... najs najs

a wmv u mie chodzi cacy na AMD 1600+ XP wiec cos masz pewnie nie tak z kodekami.

Cytat:
2005-01-23 17:20:31, mille pisze:
pozdrowienia dla kierowcy szkoda ze to kolejny filmik w formacie *wmv którego nie znosze, ładuje sie strasznie długo a po przewnięciu na start fimu trzeba czekać kilka-kilkanaśice sekund nawet na AMD 2000+ XP. Nienawidze tego formatu.

cos ci chyba się ten tego bo to normalnie sie otwiera w media playerze i nie ma żadnych problemów przy procesorze 800

kodeki chlopie!! u mnie lajcik smiga

Eeee..... zadnych trupow...
U mnie smiga bez problemow na 233 (wiecie?, takie procesory kiedys robili )

Cytat:
2005-01-23 18:29:59, eLMo126 pisze:
(wiecie?, takie procesory kiedys robili )

to było dawno i nie prawda

Cytat:
U mnie smiga bez problemow na 233 (wiecie?, takie procesory kiedys robili )

JESZCZE DWA LATA TEMU TAKI MIAŁEM
HAHAHA ALE DZWON DOBRY
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-01-24 08:04:57 ]

[ wiadomość edytowana przez: PitusK dnia 2005-01-24 08:10:28 ]

Cytat:
2005-01-23 17:20:31, mille pisze:
pozdrowienia dla kierowcy szkoda ze to kolejny filmik w formacie *wmv którego nie znosze, ładuje sie strasznie długo a po przewnięciu na start fimu trzeba czekać kilka-kilkanaśice sekund nawet na AMD 2000+ XP. Nienawidze tego formatu.

Ale masz dziwnego kopma
Ja na Power Mac G3 (macintosh) nie mam klopotow z takimi filmami a Ty placzesz....znow update kodekow do Windy i powinno ruszyc

zajebiste sa te posty zaczynajace sie jednym tematem a kączace innym po przejściu przez 10 innych.......

Co do dzwona to ja nie rozumie tego, przeciez wystarczyło tak niewiele zwobic zeby newt nie zblizyc sie do budynku..........