LPG z jakiej stacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam dopier od niedawna jeżdzę na gazie narazie tankuje na statoil mam pytanie jaki gaz polecacuie np bP shell, a krtóry odradzacie. Do Krakusów gdzie najlepiej i najtaniej tankować w Krakowie

Witaj
W Krakowie najtaniej można zatankować LPG na stacjach ARGE (oczywiście poza pojedyńczymi stacjami u pana Zdzicha), wczoraj był tam po 1.89 ale nie wiem jaka jest jakość. Ja polecam Shell, w Krakowie ma trzy stacje z LPG na Zakopiańskiej, na Alei pokoju (przy M1) i na Jasnogórskiej (przy Ikei) wszystkie te stacje mają gaz z jednej cysterny więc różnicy nie ma (wczorajsza cena to 1.95). Jeżdze na LPG Shell'a od ponad roku i nie miałem żadnych problemów.
Pozdr

[ wiadomość edytowana przez: mlac dnia 2005-01-24 08:14:12 ]

Shell na Zakopianskiej byl ok...aktulanie tankuje na stacji Inter-Gaz na Zawilej (w strone Skawiny jadac jest cmentarz zanim skret w lewo ,pomnik i potem nastepny skret wlewo i widac stacje )cena ostatnio 1.89 i jest naprawde ok ...zrezygnowalem z Shella bo na tym gazie lepiej chodzi silnik a po drugie taniej choc nie twierdze ze nie wroce bo na Shellu jednak spalanie wychodzilo mniejsze

tankuj na stacjach firmowych, a najlepij w holandii