Sprzedaję Niunię - mam doła :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sprzedaję swój ukochany samochód - mam cholernie wielkiego doła
Kupuję co prawda E9 ale i tak jest mi strasznie przykro. Powiedzcie coś co podniosłoby mnie na duchu bo nie wytrzymam.

Madziu.
coz Ci mozna teraz powiedziec.
bedzie Ci smutno jeszcze pewnie dlugo, ale nie martw sie.
nowy nabytek niedlugo tez zagosci w Twoim serduszku ale zawsze NIUNKA bedzie goscila w Twojej glowce.
bedzie dobze. na pewno sie dogacie z E-9.

Glowa do gory. smutek sam minie.

Ciekawe czy to będzie taki zgrany kobiecy duet jak z E8 naprawdę mi jej szkoda żeby kupił ją ktoś kto doceni klasykę i nie zajedzie jej w przeciągu tygodnia

a wiesz przynajmniej kto ja bierze od Ciebie?

bo jesli ktos mlody to moze byc roznie.

Jeszcze nie wiem bo dopiero zamieszczam ogłoszenia mam nadzieję, że będzie to kobieta.

zawsze mozesz zamiescic takie info:
auto delikatnie traktowane przez kobiete - polecane innej kobiecie.

moze sie uda

Dobry pomysł!! Dzięki

nie ma za co. polecam sie na przyszlosc.

Madzia, bedzie dobrze!!!!

ojojoj Madziu a czemu sprzedajesz ??

Bo u mnie np moj tata i moja mama mi mowia ciagle kiedy sie pozbede tego grata i podsuwaja mi coraz to nowe pomysly typu "sasiad sprzedaje tico" itd. Troche im sie nie dziwie bo moje autko nie wyglada zbyt dobrze ... ale jeszcze bedzie wygladac

Z drugiej strony wiem co to znaczy miec klasik toytoja bo przeca moj szwagier ma ....

pozdr i nie smutaj

No właśnie... czemu sprzedajesz?

A E-9 jest naprawdę fajna Jaką będziesz miała? Liftback (5d) czy hatch (3d)? Mi się obie podobają

wiem, ale nie powiem.
niech sie sama zainteresowana wypowie.

Madziu lacze sie z Toba w bolu. Mam nadzieje ze nowy samochodzik bedzie ci dobrze sluzyl.
Ale mialas ja remontowac?? Szkoda ze zaniechalas tego zamierzenia bo takich samochodow dobrze utrzymanych juz sie nie widuje za czesto na naszych drogach...

uszy do gory bedzie dobrze, pewnie E-8 wybaczy Ci te zdrade pamietajac te mile wspolne chwile

Juz wszystko tłumaczę.
Sprzedaje bo wypadałoby zrobić w niej blacharkę. Mozna wstawki porobić ale ja chciałam kupić całe gotowe elementy a to po podliczeniu wyszło naprawdę duuuuużo. No i lepiej tą sprzedać a dołozyć do E9. Jejku tak mi jej szkoda
Co do E9 to oczywiscie tylko i wyłącznie Liftbact (tak jak wjeszcze mojej E 5d.

Ten sam rocznika, ten sam wygląd tylko czeeeeeeeeeeeeeerwona
Pocieszam sie, że jest fajna ta E9 ale przez 1,5 roku zżyłam sie z E8
Dziękuję WAM wszystkim za wsparcie, mam nadzieję, że będzie dobrze...

jeśli jest taka możliwość to najlepiej kupić nowe auto a stare sprzedawać po zakupie, wtedy nie boli.. zrobilem tak i nic nie płakałem. Jest jeszcze druga sprawa: nie chce krakać ale mozesz jeszcze dłuuuugo jezdzić swoją E8 bo nie jest łątwo sprzedać stare auto.

wyrazy współczucia....wiem co czujesz bo sam przez to przechodziłem jakis czas temu i tez pisałem o tym na forum...tyle ze ja skumplowalem sie z malcem przez jakies 4 lata .... ech.. to byly czasy kiedy sie smigalo tym pieknym coupe

Nie moge uwierzyc... tym bardziej ze sto trzydziesty drugi tez idzie do remontu... i tez bedzie to remont przez duze R.... Myslalem ze moj chlopiec i twoja niunia wyjada z warsztatu zrobione... w podobnym terminie... i w ogole.. no coz... szkoda...

powiedz chociaz, ile za nia wolasz....

ale tak generalnie to lacze sie z toba w bolu

Madzia będzie dobrze i zycze by Twoj samochodzik trafił w dobre rączki a nowy wóz był z Toba rownie dobrze zgrany jak ten.

Pozostaje tylko zyczyc, aby nastepny byl conajmniej tak kochany jak obecny ...