Kto sie zna na cenach czesci??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam do sprzedania kilka czesci do poldka ale kompletnie nie orientuje sie w cenach prosil bym aby ktos kto jest w tym na biezaco podsuna mi ceny za wymienione akcesoria
silnik 2.0 z fiata 132 obnizona glowica rozwiercone i polerowane kanaly w kolektorach tak samo odelzone tloki +skrzynia z 132
-maska z wlotem bad lookiem atrapa zespolona od t4
-zderzak ala monster
-wszystkie szyby
-gladka klapa
-fotele inter groclin+ tylna kanapa
-kompletna deska rozdzielcza
-wszystkie lampy (boczne kierunki owalne biale tylne mam biale i zwykle)
-instalacja gazowa lovato z butla 60l
-i wszystkie inne czesci
za pomoc z gory dzieki

POZDRO OD STWA SQAD

kurde sprzedajesz calego pldka na czesci? co sie stalo? zlamales podluznice?? czy co??

ne poldek nadal smiga ale mysle ze na czesci lepiej wyjde

ale jak chcesz to caly za 3000

trzeba bylo mi to zaproponowac jak sprzedalem fiata...wtedy to moze i bym go lyknal... teraz w moim juz tyle utopilem kasy ze nie warto mi go sprzedac (nawet na czesci)... a w sumie to za 3000 mysle ze bys sprzedal, czemu nie? probowales?

jasne. ale wiesz musial bym trafic na jakiegos milosnika tej zabawy a takich malo

Wloszek ile chcesz za siedzenia?? Bo ja jestem chetny i jaki kolor?? Zaproponuj cene . Bo ja jestem chetny a nawet bardzo chetny

panowie sugeruje takie tematy na priva bo waz zaraz ktos zgasi i zamknie watek...

dalem ten post bo na cenach sie nie znam
boczki sa czarne a kolory to nawet nie wiem ale jakies paski chyba zolte??

Dla przykładu za półtroaroczną instalację gazową dałem 250zł, z tym że sam musiałem wyjąć z auta i zamontować u siebie. Silnik powinien iść do 1000zł a potem to już grosze - lepiej spróbować sprzedać całego

wloszek2 ja bym jednak wzial cyfrowe i zamiescil na allegro od 1 zl... z zastrzezeniem zakonczenia aukcji przed czasem bez podania przyczyny... zobaczysz ile kto daje.. np taka maska, dajesz foto i rzucasz od np 100zl... i patrzysz co sie dzieje... a jak cena za mala to wycofujesz...

to chyba najlepszy pomysl...

I unikaj takich fachowców co to spojrzy pod korek wlewu oleju i mówi np "panie kurwa to złom jest najwyżej dwie stówki daje". Takich od razu żegnamy

Za fotele przód IG możesz dosta ć 200 zł, kanapa 100, silnik różnie od 800 - 1200, maska rozumiem że jest odbajerzona więc i tak musisz trafić na pasjonata powiedzmy około 150, zderzak tak samo ale około 250 - 300, szyby boczne są od 20 - 50 zł szt przód tył od 50 - 100. O instalacji gazowej to nie mam pojęcia
A co do sprzedania całego to przeciez pasjonatów nie brakuje

ale jakos nie moge na takego trafic
dzieki za naswietlenie mi cen

Sporo ludzi szuka takiego auta typowo dla silnika, bo to dobry sposób bo możesz sprawdzić jego stan jak jest włożony i jeździ. Ja chyba bym go nieco wypatroszył (grocliny itd) i wystawił gołą budę z silnikiem A reszta osobno i wtedy powinno być nieźle

najpierw rzuc cale autko na allegro i zobacz co sie bedzie dzialo...

niop wystaw tylko bez groclinow

a groki osobno... napewno bedzie zainteresowanie

oki tak zrobie wyjme groki mam akurat w piwnicy fotel kubelkowy bimarko dla kierowcy bedzie a dla reszty nie ma miejsca

Z fotelami na pewno nie bedziesz miał problemów. Wystawisz na allegro to miegiem pójdzie