RAZMUS CZY LANDI RENZO ? PROSZE O SZYBKĄ ODP...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! DORADŹCIE KTÓRA LEPSZA.

Jeździłem dziś po gazowniach w mojej okolicy i najciekawiej wypadły dwa warsztaty. (Widać, że mają duży ruch i są na rynku nie od dzisiaj). Mam Nissana 1.6 16V Wielopunktowy WTRYSK.

Jedna firma oferuje mi instalację AGC 100 z komputerem RAZMUS lub komputerem Autronic AL-700.

Druga może założyc Landi-Renzo REDUKTOR SE 81 STEP MOTOR + UKŁAD LAMBDA CONTROL SYSTEM/2.

[ wiadomość edytowana przez: PartyBOY dnia 2005-01-24 16:21:27 ]

witam.
pierwszy raz słyszę o instalacji razmus . więc nie wiem co jest warta ale landi-renzo to jest najlepsza jeśli chodzi o niezawodność i możliwości programowania. a siedzę w rynku autogazu już kilkanaście lat.

Jeżeli o instalcję RAZMUZ i AUTRONIC to można je zoabczyć na stronie tej firmy co ma mi instalować:

http://www.agcentrum.com.pl/samochodowe.php

Proszę o więcej wypowiedzi doświadczonych gazowników

Jak Ci Croma mowi, to zadnej innej nie potrzebujesz

Toradek Dobrze Prawi

Już się zdecydowałem na Landi... (dzięki chłopaki), a tu spotkałem znajomego, który odradził mi ten zakład . Nie wiem teraz co robić...

Jeżeli zdecyduje się na ten drugi to którą instalkę brać:

Razmus czy ten Autronic 700 ?

weź Razmusa - zobaczymy co to

Ludzie jaj sobie nie róbcie

Doradźcie szczerze . co wiecie na temat tego Autronica ?

Osobiście nie znam tego Razmusa, ale ja bym brał autronica bo: parę lat na rynku już jest i w razie kłopotów większe możliwości serwisu, a ten Razmus to może jakaś i lepsza, ale na pewno mniej popularna aparaturka, więc z serwisem może być kłopot. To tyle ode mnie, aha no i oprogramowanie i interfejs do autronica łatwiej zadobyć , to moim skromnym zdaniem wystarczające powody za autronikiem. Ale i tak najważniejsze jest to, kto i jak Ci to zainstaluje, bo nawet najlepszą instalację można sp...psuć. A poza tym to autronica pewnie będzie tylko komputerek, a reszta jak zwykle drobna zbieranka, ale mogę się mylić

Sorry że tyle zawracam dypę, ale nie chcę wywalić kasy w błoto!

Czy ten Autronic al-700 to dość dobry komp i czy podoła mojemu Nissanowi 1.6 16V wielopunkt, 102 KM ?

Czy lepiej szukać jakieś innej firmy w okolicy (np Toruń, Inowrocław) ?

A to już pytanie raczej do Cromy1

Cytat:
2005-01-24 16:05:30, PartyBOY pisze:
Witam! DORADŹCIE KTÓRA LEPSZA. Jeździłem dziś po gazowniach w mojej okolicy i najciekawiej wypadły dwa warsztaty. (Widać, że mają duży ruch i są na rynku nie od dzisiaj). Mam Nissana 1.6 16V Wielopunktowy WTRYSK. Jedna firma oferuje mi instalację AGC 100 z komputerem RAZMUS lub komputerem Autronic AL-700. Druga może założyc Landi-Renzo REDUKTOR SE 81 STEP MOTOR + UKŁAD LAMBDA CONTROL SYSTEM/2. [ wiadomość edytowana przez: PartyBOY dnia 2005-01-24 16:21:27 ]

witam.
Jak już wcześniej napisałem to najlepsza jest Landi-Renzo lecz wiadomo,ze kasowo jest droższa . Ale jak nie masz innego wyboru to zrób zestawienie reduktor AGC 140 i AL 700.

OK dzięki !

Jeszcze tylko pytanie odnośnie reduktora. Widzę, że jest podział na podciśnieniowe i elektroniczne. Które są lepsze

Ten AGC jest jaki?

Pozdro i jeszcze raz BIG THANKS !

witam.
zgodnie z obowiązującymi obecnie przepisami to tylko elektroniczne moga być montowane.