Spotkanie centrum 28.01.2005 godz20 i wrażenia po...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam skoro jest snieg i będzie napewno do piątku dlatego zapraszam wszystkich na spotkanko o 20.
Ustalimy termin kuligu - sobote lub niedziele , oraz godzinę o której sie spotkamy.

Przydałoby sie wpasc na Centrum i porozmawiac ustalic terminy spotkan kuligu itp. ja tem będe i chciałbym żeby wszyscy byli.

Atrakcje : Plan kuligu , Podejrzewam ze bitwa na sniezki , mozna sie poslizgac itp itd i pogadac w milym gronie....

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-01-28 21:49:07 ]

napewno bede

[ wiadomość edytowana przez: majer dnia 2005-01-25 16:45:58 ]

Czucz ununalem klubowe wiesz czemu.
Spotkania to spotkania moze kazdy tworzyc jak chce i kiedy chce.
Ale spotkania klubowe to spotkania klubowe - na nie trzeba byc przygotowanym, trzeba zapewnic jakas atrakcje, no i najwazniejsze wtedy leci esemes do klubowiczow.

Wiec napisz pewna godzine i zapewnij ze bedziesz i rzucisz na spotrkaniu temat o kuligu a ja rozesle smsy klubowicza wszystkim i wtedy to jest spotkanie klubowe! Np temat spotkania: termin kuligu klubowego! Przy czym ten kulig tez musi byc zoorgaznizowany jakos.

Jesli odpiszesz na tego posta i zapewnisz to wszystko to mozesz wrocic to na gore i nazwac to klubowe spotkanie.

Bede na spotkaniu. Atrakcje -wezcie rekawiczki bedzie sie działo

Ja na 1000000000% bede!!!!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2005-01-27 14:22:00, CZUCZU pisze:
Bede na spotkaniu. Atrakcje -wezcie rekawiczki bedzie sie działo

wiec co jest to oficjalne spotkanie klubowe czy nie? bo tylko takie moga by wyroznione?!

Narazie to zaden praktycznie klubowicz nie obiecał ze bedzie wiec troche ciezko napisac.
Mówi sie trudno.

Cytat:
2005-01-27 17:55:41, CZUCZU pisze:
Narazie to zaden praktycznie klubowicz nie obiecał ze bedzie wiec troche ciezko napisac. Mówi sie trudno.

Wiec Czuczu daj mi znac tak do 21 czy robisz jutro spotkanie>
DO pogadania, do poslizgania sie i do ugadania w sprawie kuligu.
Jesli robisz to wysylam klubowicza informacje.!

Spotkaniebedzie. kto przyjedzie nie wiem !!!!

Ja bede

Ja tez bede!!!

ja będe na centrum sporo sniegu jest wczoraj byłem ,cieszko bedzie sie ślizgac

FOTKI

Był osuper pomimo mrozu. Neistety frekwencja standardowo - z 5 memberów.Z 4 z STW SQUAD , a reszta to sympatycy klubu....
Mimo to był osuper. Kulig ustalismy o 15 bo bedzie ciemno i bedzie fajnie. miał byc o 14,30 ale zostaje chyba 15 .....

czuczu a nie ma zabnego klipu z tego spotkania ??

to ile osób nalezy do STW SQAD?
i czy to juz jest jakis ofiacjalny klub?

Sławek , kopnik i Nietoperz Tylu napewno reszta nie wiem.