FOTORADARY

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
co myślicie o stworzeniu mapy swoich miast z zaznaczonymi miejscami usytuaowania znienawidzonego oka niebieskiego brata, dla przyjezdnych??????????

Jak dla mnie to bomba. Warto by jednak ujednolicic mapy miast zeby bylo to czytelne

Ale pomysl super

myśle o tym aby każde miasto było do wglądu na forum co gdzie kiedy i lepiej aby nie było za ile , mozna to podwiesić w jakimś miejscu na stronie do wglądu tylko dla użytkowników aby nie było że jakiś sabotaż biednego państwa polkiego tworzymy

to co od kiedy zaczynamy ?

uważam że potrzebna jest zgoda admina i niech nam udostępnią jakieś miejsce na stronie: najlepiej głównej albo ukryty odnośnik, albo podwieszone miejsce na forum, co góra na to????????

Czegoś nie rozumiem, albo .... ?
A takie coś bo miałem drugą stronę, mapka we flashu, ale mi się zapodziała....

znalazłem mapa do pobrania

[ wiadomość edytowana przez: chasmo dnia 2005-01-26 09:39:35 ]

wszystko ladnie ale we wroclawiu sa 2 radarki na ul Jednosci narodowej i na "Moście Milenijnym" a na tej mapie ani sladu

COŚ NIE ZA BARDZO TA MAPKA CHODZI!!!!!!! ALE JAKBY KTOS JECHAŁ DROGA NR 5 I BEDZIE WJEZDZAŁ DO LESZNA OD STRONY POZNANIA NIECH ZA WIADUKTEM NA SAMYM WLOCIE ZWOLNI DO 50 BO CZĘSTO STOI TAM FOTORADAREK

mapka Polski

Z tego co wiem to od 20.V w FAKCIE ma sie ukazać przez 4 dni mapa z Polski z fotoradarami i miejsca gdzie najczęściej stoją z "suszarkami". więc po co robić taką stronke?!

cos ta mapka klamie, wczoraj jechalem znowu do wawy i z powrotem i jest tylko 1 fotoradar, w SZYDLAKACH, a na mapce na trasie 7 zaznaczonych jest 6 radarow.

[ wiadomość edytowana przez: Franc dnia 2005-05-17 08:59:03 ]

hehe som i moje Strzelce Krajeńskie koło Gorzowa i az dwa fotoradary klamstwo!!

Jak patrzę na tą drugą mapkę to Kraków się chyba zgadza cały

Może dlatego Wam się nie zgadza, że mapki nie są aktualne. Policja stacjonarne fotoradary też czasem przestawia.

Ja uważam że fotoradary są potrzebne osobiście mam kumpla który w środku wsi na 50k/h miał 126k/h oczywiście przyszło mu zdjęcie do domu ale nie moge się zgodzić z tym ze jak przegne pałe a czesto mi sie to zdarza muszę nie dość że płacić to dostaje jakies punkty karne przecież to jest porypane .Np. w angli czy w Irlandi owszem są fotoradary a jedyną formą kary jest mandat za szybką jazdę a nie jeszcze jakieś głupie punkty przez któere można stracić Prawo jazdy

Cytat:
2005-05-17 10:01:35, gardenia1 pisze:
Ja uważam że fotoradary są potrzebne osobiście mam kumpla który w środku wsi na 50k/h miał 126k/h oczywiście przyszło mu zdjęcie do domu ale nie moge się zgodzić z tym ze jak przegne pałe a czesto mi sie to zdarza muszę nie dość że płacić to dostaje jakies punkty karne przecież to jest porypane .Np. w angli czy w Irlandi owszem są fotoradary a jedyną formą kary jest mandat za szybką jazdę a nie jeszcze jakieś głupie punkty przez któere można stracić Prawo jazdy

no to chyba dostal 500zł i 10pkt

Cytat:
2005-05-17 12:13:41, fa1th pisze:
no to chyba dostal 500zł i 10pkt

10pkt to na pewno tylko nie wiem czy przypadkiem kwota nie była większa bo próbował załatwić raty.