Co to za maluch??[swap]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!! wie ktos cos na temat tego malucha??
fotka1
fotka2

może ma ktoś wiecej szczegółowych fotek mocowania silnika??.. może macie jakieś inne foty bisów zeswapowanych(najchętniej 903ccm)np. lunatyka może ma ktoś jakieś fotki??

Pozdrawiam Maciek

to jest silnik 1.0 fire z uno. montaz analogicznie jak w normalnym 126. (patrz np u mnie )

yhm podejrzewałem ze jakiś fajerek z fiata ale chodzi mi o jakieś ładniejsiejsze fotoski a apropo Twojej padaki... nie jestem godzien...

jejq ale wioska

sorka za OT

u Ciebie Zoltar wychodzi silnik poza pas?? podejrzewam ze tak a w tym bisie pas tylny najwyraźniej nieruszany(może sie myle) wiec jak to jest ?? da rade zmiascić FIRE bez cięcia pasa czy nie?? a może bis jest deczko dłuższy??

no wioska jest ale mniejsza o to. w normalnym 126, fire miesci sie w obrysie nadwozia jednak belke trzeba sobie wyrzezbic samemu i do niej dospawac mocowanie zderzaka i klapy. wtedy nic nie widac.

i na dodatek fatalnie spasowane ma drzwi :/ a dolot to chyba ma malo udany i jeszcze filterek maluchowy

takie mieszane mam uczucie jeśli idzie o tego bisa... z jednej str. klatka, 1.0, a zdrugiej buractwo ... no zderzak z cc to pasuje mu tak jak zakonnicy dziecko... brak migaczy
@Zoltar o to mi chodziło tylko w przypadku fajerki chromy odpadają... a powiedzcie mi przy cenralnym swapie niezbędny jest już rzeczoznawca nie??

Ja mam jeszcze takie fotencje

img174.exs.cx/my.php?loc=img174&image=aaaa00544is.jpg

img167.exs.cx/my.php?loc=img167&image=aaaa00553zn.jpg

img167.exs.cx/my.php?loc=img167&image=aaaa00567nb.jpg

o kuźwa co profesjonalne giecia na rurach klatki

Hehe koleś zaspawał sobie wszystko od migaczy przez klamki po wlew paliwa

ten Bisior był rok temu na allegro do sprzedania.. chciał za niego jakieś 4 kafle..
nie wiem coprawda jaki silnik chcesz wsadzić do tego swojego bisa MLODY.. ale u mnie 900 weszła na seryjnej belce.. i mocowanie jest na niej zrobione

widzialem tego bisa w czestowchowie na TRSS cup....to chuj nie jechalo...

Siakiś dziwny ten BIS, czerwony, pospawany gdzie się da ... siakiś dziwny.

Cytat:
2005-01-26 12:27:01, devilmick pisze:
ten Bisior był rok temu na allegro do sprzedania.. chciał za niego jakieś 4 kafle.. nie wiem coprawda jaki silnik chcesz wsadzić do tego swojego bisa MLODY.. ale u mnie 900 weszła na seryjnej belce.. i mocowanie jest na niej zrobione

bisa to mam ja, MLODY jeśli dobrze widze ma 126p a jeśli idzie o mnie to mysle narazie... na początku miałem plan zrobienia 703 ale powoli doperowadza mnie ona do szału...jak zbiore odpowiednią sumke to chyba pomysle nad swapem- Ponawiam moje pytanie... czy przy centralu niezbędny jest rzeczoznawca?

Cytat:
2005-01-26 16:51:10, -maly- pisze:
bisa to mam ja, MLODY jeśli dobrze widze ma 126p a jeśli idzie o mnie to mysle narazie... na początku miałem plan zrobienia 703 ale powoli doperowadza mnie ona do szału...jak zbiore odpowiednią sumke to chyba pomysle nad swapem- Ponawiam moje pytanie... czy przy centralu niezbędny jest rzeczoznawca?

przy każdym swapie potrzebny jest rzeczoznawca!

Cytat:
2005-01-26 14:17:18, stasiu pisze:
widzialem tego bisa w czestowchowie na TRSS cup....to chuj nie jechalo...

i chyba nie było zarejestrowane

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Cytat:
2005-01-26 16:55:02, owz pisze:
przy każdym swapie potrzebny jest rzeczoznawca!

jesteś pewien?? nawet przy 903/899 też jest potrzebny?

hee.. czerwony opspawany bis troszke wioska! szkoda! juah wile bisa -malego- ! fajnie bez zderzaczkow wyglada w profilu!

Cytat:
2005-01-26 17:28:00, killer126FL pisze:
hee.. czerwony opspawany bis troszke wioska! szkoda! juah wile bisa -malego- ! fajnie bez zderzaczkow wyglada w profilu!

dziex lecz niestety prawo nie pozwala bez zderzaków jeździć... ale będą chromy najprawdopodobniej