Dalej slaby

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam! No i juz rece mi opadaja! Bral mi silnik olej nie duzo ale bral no i byl jakis slaby. No to pomyslalem ze wymienie pierscienie i uszczelniacze i tak uczynilem. No to i przy okazji dalem do planowania glowice. No i po odpaleniu samochod dalej slaby! Max 5000 tys obr i wiecej nie chce! Co to moze byc bo juz nie wiem!

a elektryka jak??Filtry??

Filtr powietrza prawie nowy. Swiece i przewody i kopulka i palec nowe. Swiece mam teraz dwuelektordowe! Lepiej sie wkreca na nic na obroty ale 5000 tys i koniec!

a silnizek masz ten 90 kucy??105??czy ten slabszy 80 cos. Bo jak ten slabszy to ja mialem kiedys w MK3 i on wiecej niz na 5tys sie nie wkrecal, z reszta obro bylo chyba do 6 z kawalkiem. A generalnie to ma kopyto??

To raczej jest wina gaźnika.
PS. Ile dałeś za pierścienie?, czy zakładałeś wymiar nominalny?

no w sumie to moze byc wina doplywu paliwka...gaznik czy pompa, tak trza posprawdzac..

Cytat:
2005-01-26 19:51:02, rex pisze:
a silnizek masz ten 90 kucy??105??czy ten slabszy 80 cos. Bo jak ten slabszy to ja mialem kiedys w MK3 i on wiecej niz na 5tys sie nie wkrecal, z reszta obro bylo chyba do 6 z kawalkiem. A generalnie to ma kopyto??

Rex on napisał, że ma gaźnik. Raczej nie ma 105. Na gażniku ma chyba 80 KM.
Pozdro

no ale na gazniku tyz sa 105 Chociazby likeda

Cytat:
2005-01-26 22:17:37, rex pisze:
no ale na gazniku tyz sa 105 Chociazby likeda

Powaga

no proste Sprobuj mu powiedziec ze ma 90 kucy albo jeszcze lepiej 80

Nie wiem ile on ma kucy ale mysle ze 80 ma! No ale moj opel astra z tym slabszym 1,4 lepiej ciagnie. No na pierszym biegu ladnie ciagnie a potem juz kicha Za pierscienie dalem 140 zl i wymiar oczywiscie nominalny!

[ wiadomość edytowana przez: orzysz dnia 2005-01-27 01:26:23 ]

Cytat:
2005-01-27 00:14:01, rex pisze:
no proste Sprobuj mu powiedziec ze ma 90 kucy albo jeszcze lepiej 80

a co do mulenia to obstawiam gaźnik

A to ze mam cewke od poloneza moze miec jakis wplyw??

nie sadze, podobno od fiaciora mozna zalozyc i to nie robii