| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Jamal Polonez ATU PLUS Kłodawa | 2005-01-27 15:52:08 A wiec tak ja miałem troche do czynienia z policją z uwagi na moje strobki i nie było tak zle 3 razy puscili bez problemu tylko musiałem przy nich odłączyć je od akumulatorka ale raz było zle a nawet bardzo zle bo się pała z poldka śmiał i to mnie ruszyło i od słowa do słowa samochód poszedł na lawete a ja taxi do domu(ale za to mendzie nawtykałem co myśle o jego zdaniu o poldku ).Bo to jest tak z tymi neonkami jak nie masz to chcesz miec i obiecujesz że ich nie bedziesz na drodze uzywał ale jak już je masz to używasz bo się wszyscy oglądaja i masz lepsze samopoczucie że fajnie to wygląda. |
GT Miłośnik FSO Żaba Hindenburg | 2005-01-27 16:49:03 Stroby sa zabronione.Z nimi jest tak jak z antyradarami,czyli w aucie mozesz miec,ale nie moze dzialac.Wiem bo mialem troche tego badziewia i w zadne bajki nie wierze |
Jamal Polonez ATU PLUS Kłodawa | 2005-01-27 18:05:57 Czy ja jakieś bajki opowiadam , ja tylko muwie że zależy na kogo się trafi w drogówce .U mnie naprzykład policja nawet uwagi na to nie zwraca (bo co drugi to znajomy policjant ).Gorzej w terenie obcym z policją chociaz mojm zdaniem to niech oni się lepiej przyczepia do samochodów ze zle wyrególowanymi światłami lub kolesi co na halogenach śmigaja lub na długich oślepiając innych. |
k1cyprys Miłośnik FSO 125p 1972 Kraków | 2005-01-27 21:09:43 fakt ze u nas polowa ma zle wyregulowane xenony i razi po galach, zwlaszcza punto 2... powinni sie za nich wziac... |
![]() michasmaniak Miłośnik FSO FSO Polonez Sosnowiec | 2005-01-27 22:22:23 No ja raz takiemu wypierdowi w Focusie siadłem na dupie z włączonymi długimi - oczywiście w odwecie bo on wcześniej zrobił to samo. A środkowe oczy to ja mam mocne Co do stroboskopów, neonów i innych to lepiej przeznaczyć te pieniądze na coś bardziej pożytecznego |
sc00by Miłośnik FSO Caro 1.6 gle Ruda Śląska/ Świętochłowice | 2005-01-27 22:48:15 xenony w punto 2?? |
![]() michasmaniak Miłośnik FSO FSO Polonez Sosnowiec | 2005-01-27 22:52:11 xenony czy nie ale fakt że Punto2 potrafi razić podobnie jak wytwory typu Toyota jakaśtam albo nowa Laguna. Niby światła dobre ale skurwiele celowo ustawiają je wysoko żeby razić i wtedy niby czuje się taki gość jak władca na drodze |
trombocyt Miłośnik FSO Polonez LE Gdynia | 2005-01-30 23:38:19 Ja ma stroboskopy, nikt sie nie doczepi pod warunkiem ze nie używasz ich podczas jazdy. Policja się nie doczepi, bo praktycznie nawet tego nie widać że to jest założone. |
bandzior Miłośnik FSO FSO Polonez Będzin | 2005-01-31 20:00:57 Miałem kiedyś neon na rejestracji i zatrzymali mnie do kontroli ale był wyłączony i 30 min tłumaczyłem panu że działa ale jest wyłączony czyli sprawny. tak wiec jak nie zauważą będziesz wolny |
Jery Miłośnik FSO Polonez Caro Gti Rumia | 2005-01-31 22:44:29 no wiesz bandzior zazwyczaj jest tak jak jest cos przygotowane do uzytku to juz nie legalne wiec najlepiej jest tak ze panie tu sie uruchamia ale jest odlaczone i tyle i pokazujesz np przycisk od wicieraczek |
Jamal Polonez ATU PLUS Kłodawa | 2005-02-01 00:12:38 Mnie jak kiedyś zatrzymali to mi pan p..... wszystkie pstryczki popstrykał żeby znalezdz ten od neonków a on jest pięknie wkąponowany w deseczke rozdzielczą obok tego od świateł i nawet tak samo wygląda.Ale suma sumarą sam mu wączyłem bo mi się go żal zrobiło jak się męczył bo włączył jeden i obleciał do okoła samochód wpadł do środka włączył nasteśpny i znowu obleciła go do okoła i tak z 5 razy,komicznie to wygladało (w takich momentach przydaje się podręczna kamerka he he he)Ale mandatu nie zapłaciłem wtedy bo obiecałem porawe i odłączyłem je od akumulatorka. |
k1cyprys Miłośnik FSO 125p 1972 Kraków | 2005-02-01 11:15:44 co za ciumoki.. to mi tak sprawdzali kiedys tablice i naklejke na szybie jak jechalem p.206 o 4 rano w wakacje ze 120 przez zabudowany... ale mandatu nie dali - bo nie mieli suszarki haha a ze wszystko bylo oki a ja zapewnilem o 60km/h to mnie puscili.. hahaha sa czasem zabawni... |