(2.0)Czy ktos ma walki rozrzadu, wal korbowy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na wstepnie chcialem przeprosic ze tutaj o tym pisze
ale bardzo mi sa potrzebne walki rozrzady do 2.0 w stanie b.dobrym
oraz wal korbowy na przyzwoitym szlifie.

Marzyciel

walki rozrzadu nowe w MOTOEUROFAN w Raszynie po 400 zlotych za sztuke

a od 1,6 wałki moga byc?
a wał? wał to chyba nie podejdzie mhmm

Cytat:
2005-01-27 10:32:33, BARRY pisze:
Na wstepnie chcialem przeprosic ze tutaj o tym pisze ale bardzo mi sa potrzebne walki rozrzady do 2.0 w stanie b.dobrym oraz wal korbowy na przyzwoitym szlifie.

Regeneracja wałków w Krakowie : 80zł / szt , a i o wał możesz zapytać u gościa , który to robi .

Mam wał do 2.0. Korbowe po 2 szlifie, główne po 1. Do pomierzenia czy potrzeba go szlifować. Zainteresowany?

-SerU- wyslij mi na priv ile bys chcial za niego
w sumie to mam juz panewki korbowodowe na 3 szlif
wiec jakby z 2 zalapal sie na 3 to bym byl do przodu o kase na panewki.

A jednen walek chociaz w dobrym stanie ??

Schab 80 zl za jedna krzywke ??

w wawie robią wałki i biorą max 90 zeta od krzywki razem z prostowaniem wałków, ja u nich zamówiłem 3 krzywki, a oni doszli do wniosku że trzeba zrobić 4 i za tą jedną nie wzieli kasy.
te 80 zł to już z prostowaniem??

Cytat:
2005-01-29 08:16:03, Bodzioo pisze:
w wawie robią wałki i biorą max 90 zeta od krzywki razem z prostowaniem wałków, ja u nich zamówiłem 3 krzywki, a oni doszli do wniosku że trzeba zrobić 4 i za tą jedną nie wzieli kasy. te 80 zł to już z prostowaniem??

A gdzie robią i czy robią dobrze? Mam wał do sprawdzenia i ew. szlifu.

ja w NOS (nowoczesna obróbka silników) w Wawie przy ul Krasnobrodzkiej za regenerację jednej krzywki dałem 150pln (ale u mnie właściwie krzywki nie było )

ps. jeżeli miałbym zapłacić za dwa nowe wałki zapłacić 800 pln to zastanawiałbym się nad zakupem za ok 1600 pln wałków piper cams